Τα 5 μινιμαλιστικά μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσεις

Ψάξαμε στο internet να σου βρούμε τα καλύτερα.
Τα 5 μινιμαλιστικά μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσεις



Γενικά δεν μου αρέσουν τα σχέδια στα νύχια, πόσο μάλλον τα πρόσθετα υλικά όπως λουλουδάκια και περλίτσες, βέβαια επειδή το βλέπω παντού γύρω μου έχει αρχίσει και συνηθίζει το μάτι μου στα σχέδια. Όχι, τα κιτς δεν θα μου αρέσουν ποτέ αλλά υπάρχουν κάποια σχέδια, μινιμαλιστικά που έχουν ενδιαφέρον και θα τα δοκίμαζα αν δεν δάγκωνα τα νύχια μου. Έψαξα στο Pinterest να βρω τα πιο όμορφα μινιμαλιστικά σχέδια τα οποία πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε!

Πιο πολύ εντυπωσιάστηκα με αυτό το μανικιούρ! Νομίζω δεν έχω ξαναπετύχει polka dots τόσο μινιμαλιστικά και ο συνδυασμός nude με μαύρο δίνει ένα πολύ πλούσιο αποτέλεσμα.

Το ασπρόμαυρο είναι πάντα minimal αλλά οι διαφπρετικές γραμμές κάνουν το μανικιούρ πιο παιχνιδιάρικο χωρίς υπερβολές.

Αν και δεν είμαι φαν των λέξεων όπως love και peace, αυτήν την εκδοχή θα την δοκίμαζα σίγουρα. Μπορεί να φαίνεται λίγο καλοκαιρινό με το άσπρο φόντο αλλά μπορείς να αντιστρέψεις τα χρώματα ώστε σαν βάση να έχεις το σκούρο.

Το χρυσό είναι από μόνο του αριστοκρατικό αλλά σε αυτή την εκδοχή συνδυασμένο με το μαύρο φαίνεται "ακριβό" και σαν περιτύλιγμα δώρου. Ωραίου δώρου...

Το reverse french μανικιούρ είναι τέλειο αν έχεις βαρεθεί την κλασσική εκδοχή. Αντί για άσπρη άκρη, βάψ' την μαύρη για ένα πιο rock 'n roll αποτέλεσμα.