Εσύ θα έκανες ποτέ butt facial;

Η νέα μανία των γυναικών στη Νέα Υόρκη!
Εσύ θα έκανες ποτέ butt facial;



Έχεις σκοπό να κάνεις γυμνή φωτογράφιση αλά Kim Kardashian; Πρόκειται να φορέσεις τα σέξι σου εσώρουχα και θέλεις τα οπίσθιά σου να αγγίζουν την τελειότητα; Σου περισσεύουν χρήματα και χρόνος για Νέα Υόρκη ή Λονδίνο;

Τότε πληροίς όλες τις προϋποθέσεις για να κάνεις το λεγόμενο «bacial», μία λέξη που προκύπτει από το butt και το facial και αποτελεί το νέο trend σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο. Και που υποθέτουμε ότι κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα χτυπήσει και τη δική μας πόρτα.

Μιλάμε δηλαδή για μία περιποίηση οπισθίων, η οποία τα κάνει να δείχνουν πιο εντυπωσιακά και λαμπερά. Θέλεις να μάθεις πως;

Η διαδικασία διαρκεί από 30 μέχρι 40 λεπτά και περιλαμβάνει τη χρήση λέιζερ, χημικού peeling και ενυδατικής κρέμας για να τονώσει και να μαλακώσει το δέρμα.  Συγκεκριμένα, πρώτα γίνεται απολέπιση και μασάζ ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα, έπειτα λέιζερ ώστε το δέρμα να μαλακώσει και να είναι πιο λείο και τέλος απλώνεται μία ειδική κρέμα ενυδάτωσης.

Έτσι, οι γυναίκες σταδιακά ξεφορτώνονται την κυτταρίτιδά τους, σημάδια ή ακμή. Άλλες, βέβαια, το κάνουν για να ενυδατώσουν το δέρμα τους, όπως θα έκαναν με οποιοδήποτε άλλο τμήμα του σώματός τους, απλά για να δείχνουν πιο «λαμπερές».

Τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται εμφανή μετά από 3 με 6 περιποιήσεις (αναλόγως το δέρμα) ενώ κάθε συνεδρία στη Νέα Υόρκη κοστίζει μέχρι και 500 δολάρια. Με αυτό το ποσό μπορείς να κάνεις 6-8 περιποιήσεις σε ολόκληρο το σώμα σου εδώ στην Ελλάδα.   

Και όπως φαντάζεσαι, το trend ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2014 με δεδομένο ότι όλες ήθελαν να κάνουν την καλύτερη δυνατή εντύπωση στις παραλίες.

Τα δε κορίτσια που την έκαναν δήλωσαν στην Daily Mail κατενθουσιασμένα: «Κάθε κοπέλα θέλει να έχει αυτοπεποίθηση όταν φοράει τα εσώρουχά της. Πριν την περιποίηση δεν ήμουν τόσο άνετη όσο είμαι τώρα. Γι’ αυτό και δεν πιστεύω ότι δεν μπορείς να βάλεις τιμή στο να νιώθεις και να δείχνεις όμορφα».

Άλλη κοπέλα ανέφερε:  «Νιώθω τέλεια, λατρεύω τα αποτελέσματα, τα οπίσθιά μου δείχνουν καλύτερα, είναι πιο λαμπερά και τα νιώθω πιο σφιχτά από πριν».

Και μπορεί να σου ακούγεται κάπως ματαιόδοξο -και πράγματι να είναι- όμως όπως και να το κάνουμε καμία γυναίκα δεν θέλει να εμφανίζεται με σπυράκια στα οπίσθια, ούτε με κυτταρίτιδα.

Τώρα, αν όντως θέλεις να έχεις έναν «λαμπερό» πισινό τότε ίσως πρέπει να αναλογιστείς αν τα social media σε έχουν επηρεάσει. Μήπως οι φωτογραφίες της Nicki Minaj, της Rihanna και της Miley Cyrus σε έχουν στοιχειώσει;

Σε κάθε περίπτωση, θα σου προτείναμε να είσαι περήφανη ούτως ή άλλως για τα οπίσθιά σου, με bacial ή χωρίς.