Perfume Bar: Τα κλασικά αρώματα που δεν θα μετανιώσεις ποτέ

Τα αρώματα που ακολουθούν δεν έχουν γίνει τυχαίαbest sellers. Έχουν βρει τη μυστική συνταγή που αντέχει στον χρόνο και στις προτιμήσεις μας.
Perfume Bar: Τα κλασικά αρώματα που δεν θα μετανιώσεις ποτέ



Δεν ξέρω για εσάς αλλά προσωπικά ποτέ δεν υπήρξα πιστή σε ένα άρωμα. Όπως και στο ντύσιμό έτσι και στο άρωμα που θα φορέσω μου αρέσει να έχω επιλογές. Πιστεύω πολύ στο άρωμα - ταυτότητα αλλά οχι για όλες τις ώρες και σίγουρα όχι για πάντα! Αλλά αυτή είναι η δική μου προσωπική άποψη. Σε αυτό το οποίο θα συμφωνήσω σίγουρα όμως είναι  ότι κάποια αρώματα δεν έχουν γίνει τυχαία θρύλοι. Δεν έχουν γράψει τυχαία ιστορία στη ζωή πολλών γυναικών.

Σε αυτά τα αρώματα αναφέρομαι λοιπόν σήμερα. Στα αρώματα - άλλα με πιο πολλά χρόνια ιστορίας και άλλα με λιγότερα -  που κέρδισαν τις καρδιές των γυναικών και απέκτησαν μια σταθερή και πρωταγωνιστική θέση στο μπουντουάρ τους. Άλλα έγιναν δημοφιλή γιατί έχουν μια όμορφη ιστορία να πουν. Κάποια άλλα αρώματα αγαπήθηκαν για τις ακαταμάχητες νότες τους και κάποια άλλα γιατί ταυτίστηκες με την μούσα που το εκπροσωπεί και τελικά το αγάπησες. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που αγαπάς ένα άρωμα το σίγουρο είναι ότι καμία από εμάς δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της να φεύγει από το σπίτι χωρίς να έχει πάρει μαζί της το άρωμά της!