Κορίτσια προσοχή: Πώς μας θέλουν οι άντρες εκεί κάτω και όλοι οι μέθοδοι αποτρίχωσης

(Και ρεπορτάζ αγοράς για τέλεια αποτρίχωση)
Κορίτσια προσοχή: Πώς μας θέλουν οι άντρες εκεί κάτω και όλοι οι μέθοδοι αποτρίχωσης



Αν αναρωτιέσαι τι πραγματικά αρέσει εκεί κάτω στο αγόρι σου, δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση. Στους περισσότερους άντρες αρέσει τελείως γυμνό ή περιποιημένο αλλά υπάρχουν και μερικοί που το προτιμούν φυσικό άρα εξαρτάται από τα γούστα του αλλά και τα δικά σου, πάντα να σκέφτεσαι πρώτα τι σου αρέσει εσένα! Τι μέθοδοι υπάρχουν λοιπόν για να περιποιήσεις την περιοχή του μπικίνι;

Ο πιο κλασσικός τρόπος είναι το ξυραφάκι. Προτίμησε να βάλεις αφρό προτού ξυρίσεις την περιοχή για να ενυδατώνει την επιδερμίδα και να αφαιρέσεις τις τρίχες ομοιόμορφα. Για περισσότερη ευκολία κάν' το αφού είσαι ήδη αρκετή ώρα κάτω από το ζεστό νερό του μπάνιου για να μαλακώσει το δέρμα. Μόλις τελειώσεις ξέπλυνε με κρύο νερό για να κλείσουν οι θύλακες και η επιδερμίδα σου θα είναι λεία!

Προτιμάς για κάτι που έχει περισσότερη διάρκεια; Κάνε αποτρίχωση με κερί. Είναι λίγο επώδυνο μιας και πρέπει να απλώσεις ζεστό κερί στην περιοχή που θέλεις να κάνεις την αποτρίχωση, να κολλήσεις μια ταινιά και να την τραβήξεις απότομα. Βέβαια με αυτόν τον τρόπο μπορεί χρειαστεί μέχρι και 6 βδομάδες να βγουν πάλι οι τρίχες. Φρόντισε όμως όταν το κάνεις να είναι ήδη αρκετά μακριά η τρίχα ώστε να μπορείς να την τραβήξεις καλύτερα.

Αν είσαι όμως σκουρόχρωμη μπορείς να δοκιμάσεις το laser. Δεν χρειάζεται να πας σε αισθητικό, μπορείς να πας σε ένα κατάστημα με ηλεκτρνικά είδη και να αγοράσεις το δικό σου. Η αλήθεια είναι πως αυτός ο τρόπος είναι ιδανικός γιατί μετά από κάποια sessions δεν ξαναεμφανίζονται οι τρίχες. Δυστυχώς όμως δεν μπορεί να εντωπίσει τις ξανθιές τρίχες με αποτέλεσμα να μην δουλεύεις για όλες το ίδιο.