Διόρθωσε τις ατέλειες στο μανικιούρ σου εύκολα και γρήγορα

Όποιο ατύχημα κι αν έχει συμβεί στο μανικιούρ σου υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος για να το διορθώσεις. Σου έχουμε βρει τις λύσεις για κάθε πρόβλημα
Διόρθωσε τις ατέλειες στο μανικιούρ σου εύκολα και γρήγορα



Ότι κι αν έχει πάει στραβά με το μανικιούρ σου εμείς έχουμε βρει τον τρόπο για να το διορθώσουμε. Γι'αυτό ότι κι αν έχει πάει στραβά με το μανικιούρ σου μη στεναχωριέσαι καθόλου. Για όλα υπάρχει μια λύση αρκεί να είσαι ψύχραιμη να το αντιμετωπίσεις.

Σε περίπτωση που το βερνίκι ξεφύγει από τα όρια που θέλεις να έχεις πάντα δίπλα σου ένα μικρό ξυλάκι για μανικιούρ (ή ένα ξυλάκι για καλαμάκια, ναι, ναι σωστά διάβασες). Βούτηξε την μύτη του στην ασετόν και διόρθωσε τις ατέλειες με ακρίβεια σε χρόνο dt. 

Εάν για κάποιο ακατανόητο τρόπο έβγαλε φουσκάλες το βερνίκι σου πέρασε ακόμη μια στρώση από top coat και περίμενε να στεγνώσουν φυσικά τα νύχια σου. Για να μην αντιμετωπίσεις παρόμοια περιστατικά στο μέλλον "ζέστανε" την επόμενη φορά το βερνίκι ανάμεσα στις παλάμες. 

Ατυχήματα συμβαίνουν και πολλές φορές το ένα από τα 10 νύχια ξεφλουδίζει και χαλάει σε κάποιο σημείο. Τώρα ήρθε η ώρα να δράσει αυτό το βερνίκι με γκλίτερ που έχεις εδώ και τόσο καιρό και δεν ξέρεις πως να αξιοποιήσεις. Πέρασε 2 στρώσεις από αυτό επάνω στο νύχι για να καμουφλάρεις τη ζημιά αφενός κι αφετέρου για να προσθέσεις λίγο περισσότερο στυλ στο μανικιούρ σου. Μπορείς να επαναλάβεις την ίδια διαδικασία και στο αντίστοιχο νύχι, στο άλλο χέρι, κι ας μην υπάρχει κάποιο ξεφλούδισμα. 

Αν βιάζεσαι να φύγεις από το σπίτι και δεν έχουν στεγνώσει ακόμη τα νύχια σου δεν έχεις παρά να γεμίσεις ένα μικρό μπολ με παγωμένο νερό και να βουτήξεις τα δάχτυλά σου εκεί για τουλάχιστον 3 δευτερόλεπτα.