Τέλεια tips για να πας στο γυμναστήριο ακόμη κι όταν δεν θέλεις

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά το καλοκαίρι δεν αργεί και πολύ και αυτή τη φορά καλό είναι να μην περιμένεις να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου 1 εβδομάδα πριν φορέσεις το πρώτο σου μπικίνι.
Τέλεια tips για να πας στο γυμναστήριο ακόμη κι όταν δεν θέλεις



Για να μην κάνεις λοιπόν κι εσύ, όπως κι εμείς - γιατί δε μας αρέσει να βγάζουμε την ουρά μας απέξω - το ίδιο λάθος του να αφήσεις το γυμναστήριο και την άθληση για τελευταία στιγμή βρήκαμε για εσένα 3 πολύ καλές αφορμές για να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να ξεκινήσεις να μετράς αντίστροφα για το καλοκαίρι. Είσαι έτοιμη; 

Γυμνάσου νωρίς το πρωί

Αν η καθημερινότητά σου είναι έντονη και ιδιαίτερα απαιτητική είναι πολύ λογικό να μην έχεις καθόλους όρεξη για γυμναστική μετά το γραφείο. Για να μην έρθεις λοιπόν ποτέ ξανά αντιμέτωπη με αυτή τη δικαιολογία ξύπνα λίγο πιο νωρίς και γυμνάσου τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Ετοίμασε τα ρούχα της γυμναστικής από το προηγούμενο βράδυ

Υπάρχουν δυο βασικοί λόγοι που πρέπει να το κάνεις αυτό. Αφενός δεν θα χάσεις καθόλου χρόνο το πρωί μέχρι να αποφασίσεις τι θα φορέσεις κι αφετέρου όταν ξυπνήσεις το πρωί και τα δεις μπροστά σου θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα, θα τα φορέσεις και θα κάνεις κανονικά τη γυμναστική σου πριν να πας στο γραφείο. 

Αντιμέτωπη με τις ενοχές σου

Εάν δεν μπορείς να επιβληθείς στον εαυτό σου τουλάχιστον γίνε ενοχική με τον εαυτό σου και τη γυμναστική. Μην αφήσεις τίποτα να σταθεί ανάμεσά σας εμπόδιο. Προσπάθησε να ξεκινήσεις γυμναστική με κάποια φίλη σου. Έτσι, θα ντραπείς να μην πας να τη συναντήσεις. Ή κλείσε δεσμευτικά μαθήματα που πληρώνεις με την ώρα - όπως το pilates δηλαδή - τα οποί έτσι και δεν εμφανιστείς είσαι αναγκασμένη να το πληρώσεις.