Back to basics: 10 σαπούνια που θα τα λατρέψεις

Αλήθεια εσύ πόσο συχνά χρησιμοποιείς σαπούνια; Η χρυσή 10άδα που φτιάξαμε θα σε κάνει να τα εντάξεις ξανά στην καθημερινότητά σου
Back to basics: 10 σαπούνια που θα τα λατρέψεις



Ο σημερινός οδηγός αγοράς ήταν ιδιαίτερα ευχάριστος καθώς αφορά μια πολύ αγαπημένη μου κατηγορία που τιμώ σε καθημερινή βάση. Μπορεί να αφήνει κάποιους ενοχλητικούς λεκέδες στο νιπτήρα μου - γιατί τα σαπούνια το κάνουν αυτό - αλλά αυτό είναι και το μοναδικό τους ελάττωμα. Οτιδήποτε άλλο κι αν σκεφτώ για αυτή την μαγική διαδικασία, του να πλένεις τα χέρια σου δηλαδή με σαπούνι, είναι απλά υπέροχο.

Τα σαπούνια που επέλεξα για σήμερα καταρχήν ξεχωρίζουν για την πολυτέλειά τους, Μπορεί να μην είναι και τα πιο κοικονομικά που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, αλλά σίγουρα έχουν απίστευτη διάρκεια, αρωματίζουν με ένα εξαιρετικό τρόπο τα χέρια, έχουν μοναδικές καλλυντικές ιδιότητες και το άρωμά τους θα σε ακολουθούν όλη την ημέρα. 

Επίσης, κάθε φορά που θα δω ή θα μυρίσω κάποιο σαπούνι που με ιντριγκάρει δεν θα δστάσω να το αγοράσω. Μέχρι να έρθει η σειρά του να το χρησιμοποιήσω το τοποθετώ στα συρτάρια μου για να αρωματιστούν τα ρούχα και τα εσώρουχά μου με το εκάστοτε άρωμα που έχει το καθένα.  Επίσης, μια πολύ ωραία ιδέα είναι να πάρεις ένα ωραίο διακοσμητικό κουτί ή ένα τετραγωνισμένο βάζο και να βάλεις μέσα αρκετά σαπούνια και να τα τοπεθετήσεις μέσα στο μπάνιο. Πέρα από μια όμορφη deco πινελία θα χαρίσουν και ένα πολύ ευχάριστο άρωμα στο μπάνιο.