Επέστρεψες με θαμπά μαλλιά; Αυτή είναι η θεραπεία που χρειάζονται ASAP!

Αν τα μαλλιά σου δεν δείχνουν και τόσο... αναζωογονημένα μετά τις διακοπές, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου
kerastase_resistance_therapist



Ήλιος,θάλασσα, αέρας: ό,τι αγαπάς στις αποδράσεις του καλοκαιριού... δεν είναι αυτό που αγαπούν τα μαλλιά σου- δυστυχώς. Την απόδειξη την βλέπεις στον καθρέφτη σου: τα μαλλιά σου δείχνουν θαμπά, ταλαιπωρημένα, εκπέμπουν SOS και απαιτούν να κάνεις κάτι για αυτό, άμεσα!  

Τα καλά νέα είναι πως ό,τι χρειάζονται τα μαλλιά σου θα το βρεις στην νέα σειρά Resistance Thérapiste της Kérastase, που δημιουργήθηκε για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά και που θα γίνει ο μπαλαντέρ σου και το χειμώνα, ειδικά αν βάφεις τα μαλλιά σου και χρησιμοποιείς καθημερινά πιστολάκι και εργαλεία styling. Το μαγικό σε αυτή τη σειρά είναι πως βασίζεται σε ένα φυτό, το Myrothamnus Flabellifolia, που μπορεί να επανέρχεται στη ζωή ακόμα και μετά από μια "μισοπεθαμένη" κατάσταση. Στις πιο έντονες συνθήκες ξηρασίας, αυτό το φυτό χάνει το πράσινο χρώμα του και το 97% της μάζας του, όμως μόλις έρθει ξανά σε επαφή με το νερό ξεκινά έναν νέο κύκλο ζωής. Ο θαυματουργός χυμός του, λοιπόν, μπήκε στα εργαστήρια της Kérastase και έγινε το βασικό συστατικό της σειράς Resistance Thérapiste που αναλαμβάνει να συνεφέρει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το πρόγραμμα που ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών σου (λεπτή ή χοντρή τρίχα) - α, και να εφαρμόσεις τα expert's tips που ακολουθούν και δεν θα πιστεύεις πόσο γρήγορα θα μεταμορφωθούν! 

Αν έχεις λεπτά μαλλιά, λοιπόν, θα ξεκινήσεις με το Soin Premier Thérapiste που παίζει το ρόλο ενός έξυπνου starter που θα το απλώσεις όπως κάνουν οι experts: πριν το λούσιμο, για να τα προετοιμάσεις σωστά για τα επόμενα βήματα και να εξασφαλίσεις την απαλότητά τους. Το  Bain Therapiste είναι το τέλειο σαμπουάν για κάθε τύπο μαλλιών, μελετημένο ώστε να έχει την μεγαλύτερη επανορθωτική δύναμη που μπορεί να έχει ένα σαμπουάν- η υφή του θα σε εκπλήξει, θα σου θυμίσει ημιστερεό gel και είναι ειδικά μελετημένη για να μειώσει την τριβή κατά το λούσιμο.

Αν έχεις χοντρή τρίχα, θα χρειαστείς οπωσδήποτε τη Masque Thérapiste στο τέλος, με πλούσια, βελούδινη υφή που αγκαλιάζει τα μαλλιά προστατευτικά και επανορθώνει τις φθορές.  Όσο για το star προϊόν της σειράς, λέγεται Double Serum Therapiste και είναι μια διφασική φόρμουλα που ... κάνει τα πάντα: Ενυδατώνει πολύ απαλά την τρίχα, με ένα κρεμώδες top-coat, που περιποιείται και να σφραγίζει τις άκρες και ταυτόχροναπροστατεύει τα μαλλιά  από τη θερμότητα όταν χρησιμοποιείς εργαλεία styling- plus, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο φινίρισμα, για έξτρα λάμψη. 

Εκτός από την ιεροτελεστία στο μπάνιο σου, η Kérastase έχει δημιουργήσει και μια εκπληκτική θεραπεία στο κομμωτήριο όπου μέσα σε 10 λεπτά οι άκρες των μαλλιών σου δείχνουν σα να έχεις μόλις κάνει trimming, ενώ μέσα σε 20 λεπτά τα μαλλιά σου έχουν μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή!