Θέλεις νύχια που δεν σπάνε; Δες τι πρέπει να προσέχεις

Το ήξερες ότι η συνήθεια να χτυπάς τα νύχια σου στο τραπέζι ρυθμικά τα αποδυναμώνει;
Θέλεις νύχια που δεν σπάνε; Δες τι πρέπει να προσέχεις



Αν θέλεις νύχια που να μην σπάνε και να λάμπουν πρέπει να προσέξεις κάποια πολύ απλά πράγματα! Διάβασε παρακάτω τις συμβουλές και δες τι κάνεις λάθος.

Μην τρως τα νύχια σου. Ναι είναι πολύ δύσκολο να κόψεις αυτή τη συνήθεια γιατί ξέρω από πρώτο χέρι αλλά έτσι τα νύχια σου δεν θα δυναμώσουν ποτέ! Μια άλλη κακή συνήθεια είναι να τα χτυπάς ρυθμικά στο τραπέζι, αυτό που κάνεις όταν βαριέσαι ή έχεις νεύρα. Δεν το είχες σκεφτεί αυτό να φανταστώ!

Να λιμάρεις συχνά τα νύχια με μία κίνηση για παράδειγμα από αριστερά προς τα δεξιά, ποτέ πέρα δώθε. Καλό θα είναι να έχεις και στην τσάντα σου μια μικρή λίμα για όταν σπάσει ή ραγίσει το νύχι ώστε να το διορθώσεις.

Αν σπάνε πολύ εύκολα τα νύχια σου μπορεί να σου λείπει η βιταμίνη Ε. Φάε περισσότερα φρούτα, λαχανικά και αβγά που περιέχουν τη βιταμίνη αυτή για να δυναμώσουν τα νύχια.

Μετά το πλύσιμο των χεριών ή μετά από τις δουλειές του σπιτιού που τα χέρια έρχονται σε επαφή με το νερό βάλε μια ενυδατική κρέμα στα νύχια και επί' ευκαιρίας και στα χέρια για να μην αφυδατώνονται.

Μην τα βάφεις συνέχεια άφησέ τα μερικές βδομάδες να ηρεμήσουν από τα χημικά αλλιώς μαλακώνουν τα νύχια και γίνονται κίτρινα. Για να τα ξεβάψεις χρησιμοποίησε κάποιο ασετόν χωρίς οινόπνευμα μέσα.