Μυστικά του Hollywood: Δες τι κάνουν 5 διάσημες το βράδυ για να λάμπουν το επόμενο πρωί

Εσύ, ποιά ιδέα θα δοκιμάσεις σήμερα;
Μυστικά του Hollywood: Δες τι κάνουν 5 διάσημες το βράδυ για να λάμπουν το επόμενο πρωί



Ότι η βραδινή φροντίδα είναι τόσο σημαντική όσο και η πρωινή, το έχεις διαβάσει άπειρες φορές. Ότι έχεις την καλύτερη πρόθεση να ακολουθήσεις τις συμβουλές των ειδικών, δεν υπάρχει αμφιβολία. Το θέμα είναι πως τελικά κάνεις ελάχιστα (στην καλύτερη περίπτωση) έως και τίποτα, καθώς πέφτεις πτώμα στον καναπέ σου μετά τη δουλειά και καμία διάθεση δεν έχεις να κάτσεις μπροστά στον καθρέφτη σου, έστω για έξτρα 10 λεπτά. 

Εμείς θα σου πούμε μόνο αυτό: αν υπάρχει μία και μοναδική κίνηση που αξίζει να κάνεις κάθε βράδυ για την ομορφιά σου, αυτή είναι οπωσδήποτε το ντεμακιγιάζ! Αν θέλεις να πάρεις κιάλλες ιδέες,όμως, διάβασε τι συνηθίζουν να κάνουν 5 stars πριν κοιμηθούν - και μείνε συντονισμένη για το super editorial που ετοιμάζουμε, με τα πιο hot tips&προϊόντα! 

 

Jamie King

Αφού βάλει τα μωρά της για ύπνο, η ηθοποιός και μοντέλο αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο Into The Gloss ότι καθαρίζει το πρόσωπό της: "Να πλένετε πάντα το πρόσωπό σας πριν τον ύπνο, ακόμα και αν βαριέστε. Μην τεμπελιάζετε- απλά κάντε το". 

Gwyneth Paltrow

Για την Paltrow, το ζητούμενο κάθε βράδυ είναι να πετάξει από πάνω της το στρες και την αρνητική ενέργεια που κουβαλάει από την υπόλοιπη μέρα. Τι κάνει για αυτο; "Γεμίζω την μπανιέρα με νερό, ρίχνω μέσα άλατα Epsom και έτσι χαλαρώνω" λέει η star στο Elle. " Και χρησιμοποιώ πολλά οργανικά αιθέρια έλαια στα σημεία πίεσης"- καλή ιδέα αν έχεις χρόνο!

Blake Lively

Η star έχει την ίδια συνήθεια πρωί-βράδυ, και όχι δεν είναι ένα θαυματουργό καλλυντικό: "Δεν μπορώ να αρχίσω τη μέρα μου χωρίς ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα ή να την τελειώσω, αν δεν μασουλήσω λίγη μαύρη σοκολάτα. Κάνει καλό στη διάθεσή μου", αποκάλυψε στο Marie Claire. 

Jennifer Aniston

"Ένα χρόνο πριν άρχισα να κάνω Υπερβατικό Διαλογισμό και αυτό άλλαξε τα πάντα" δήλωσε προσφατα η star. Σου δίνει μεγάλη δύναμη να ξεκινάς και να κλείνεις την ημέρα σου με αυτό. Μέσα σε 20 λεπτά αισθάνεσαι διαφορετικά! Όταν βαριέμαι και δεν κάνω διαλογισμό, νιώθω διαφορετικά μέσα στη μέρα". 

Lena Dunham

Για την υπερταλαντούχα συγγραφέα & ηθοποιό, η πιο αγαπημένη βραδινή συνήθεια που την χαλαρώνει είναι να έχει δίπλα στο κρεβάτι της μια ντάνα βιβλία, "που έχω ξεκινήσει να τα διαβάζω όλα", είπε στην Huffington Post. Τι διάβασε πρόσφατα: Την αυτοβιογραφία της Diane Keaton, Then Again και το Bad behavior της Mary Gaitskill.