Το νυστέρι δεν φτάνει: Τα περίεργα μυστικά ομορφιάς των σταρ

Μπορείς να τα εφαρμόσεις και εσύ χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία
Το νυστέρι δεν φτάνει: Τα περίεργα μυστικά ομορφιάς των σταρ



Το τρίπτυχο καλός ύπνος, πολύ νερό και ισχυρό αντηλιακό, έχει αποτέλεσμα, αλλά δεν φτάνει, ούτε κατά διάνοια. 
Έτσι οι σταρ του Χόλυγουντ εκτός από τακτικές επισκέψεις στον πλαστικό χειρουργό, επιστρατεύουν στη μάχη με το χρόνο τις πιο περίεργες και αμφιλεγόμενες τακτικές:   Βδέλλες, σελοτέιπ, πάγος, μπύρες, υγρό πιάτων μέχρι και αίμα! 

Η Demi Moore είναι γνωστό ότι είναι φαν των περίεργων μυστικών ομορφιάς. Ήταν από τις πρώτες σταρ που δοκίμασαν τη αμφιλεγόμενη θεραπεία Kryolife κατά την οποία για τρία λεπτά βρίσκεσαι χωρίς ρούχα μόνο με κάλτσες και γάντια σε ένα θάλαμο με ακραίες συνθήκες ψύχους. Ο οργανισμός υποβάλλεται σε σοκ με αποτέλεσμα να καίει έτσι σχεδόν 800 θερμίδες. Μία άλλη περίεργη τακτική που ακολουθεί είναι να τοποθετεί βδέλλες πάνω στο σώμα της για αναζωογόνηση. 

Η  Kim Kardashian πίνει νερό στο όνομα των θεραπειών προσώπου.  Η θεραπεία με αίμα (μια αεροθεραπεία προσώπου γνωστή ως vampire facial) έγινε πρώτη είδηση παντού. Η ειδική διαδικασία είναι μεν επίπονη αλλά αποτελεσματική. Το πλάσμα του αίματος διαχωρίζεται και με μικρές βελονές τοποθετείτε στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας για αναζωογόνηση.

Η Naomi Campbell έχει τη δική της ιδιόμορφη κούρα ομορφιάς. Φτιάχνει μια ασυνήθιστη μάσκα για λαμπερά, πυκνά και στιλπνά μαλλιά με αυγό, μπύρα και μερικές σταγόνες υγρό πιάτων! Όπως η ίδια έχει δηλώσει κάνει τα μαλλιά της απίστευτα λαμπερά. Το γεγονός ότι πολλές παπαράτσι φωτογραφίες την δείχνουν να έχει σοβαρό πρόβλημα με τα μαλλιά στο μέτωπο, δεν θα το σχολιάσουμε

Το χρυσοπληρωμένο κακό παιδί της μόδας, Kate Moss, είναι κατά των επεμβάσεων. Έτσι, για να παραμείνει σφριγυλή η επιδερμίδα του προσώπου της, κάθε 2 μέρες γεμίζει το νιπτήρα με κρύο νερο, προσθέτει παγάκια και χυμό αγγούρι, και βάζει μέσα το πρόσωπο της για 1 με 2 λεπτά. 

Η Cindy Crawford γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ευεργετικές ιδιότητες μιας ενυδατωμένης επιδερμίδας. Για να το πετύχει αυτό, αναμειγνύει ίση ποσότητα νερού και γάλακτος σε ένα μπουκαλάκι spray και ψεκάζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στη μέρα.

Μετά από πολλές μάχες με την κυτταρίτιδα, η Halle Berry κατέληξε ότι η συχνή απολέπιση είναι το απόλυτο όπλο. Έτσι, καθημερινά αφαιρεί τα νεκρά κύττρα όχι με κάποιο ειδικό προϊόν, αλλά προσθέτοντας στο αφρόλουτρο της, χρησιμοποιημένους αλεσμένους κόκκους καφέ. 

Και η Nicole Kidman για να διατηρήσει ζωηρή την πυρόξανθη απόχρωση των μαλλιών της, μετά από κάθε λούσιμο τα ξεπλένει με χυμό βατόμουρο!

Η Jennifer Lopez απλώνει σε όλο της το σώμα μετά το ντουζ έλαιο από κουκούτσι σταφυλιού ενώ  η Scarlett Johansson χρησιμοποιεί μηλόξιδο στο πρόσωπό της. Το χρησιμοποιεί διαλυμμένο σε νερό ως τονωτική λοσιόν ή ακέραιο για να εξαλείψει τους πόρους.

Η Lady Gaga έχει δηλώσει ότι το μεγαλύτερο μυστικό για τέλεια επιδερμίδα είναι το sex, όμως πρακτικά για να αφαιρέσει το ειδικό μακιγιάζ, λίγο σελοτέιπ είναι το μόνο που χρειάζεται!

Η Victoria Beckham, για να πετύχει τέλεια κυματιστά μαλλιά χρησιμοποιεί απλό αλουμινόχαρτο, τυλίγοντας τις τούφες των μαλλιών της, ενώ η  Sandra Bullock ισχυρίζεται ότι  το μυστικό της για να εξαλείψει τις ρυτίδες είναι μια κρέμα που προορίζεται για τις αιμορροΐδες. 

Η Mariah Carey, προσθέτει μερικές σαγόνες από έλαιο μέντας στο lipgloss ή σαν βάση πριν το κραγιόν. Προκαλεί τοπική υπεραιμάτωση κάνοντας έτσι τα χείλια της  φαίνονται πιο ζουμερά και μεγάλα.

Τέλος, η Teri Hatcher ρίχνει στο μπάνιο ένα ολόκληρο μπουκάλι κόκκινο κρασί, γιατί πιστεύει ότι τα θρεπτικά συστατικά των σταφυλιών κάνουν απαλότερη την επιδερμίδα της.

Η αλήθεια είναι ότι οι σταρ του Χόλιγουντ δεν είναι μόνο όμορφες, είναι και απίστευτα εφευρετικές

Δες ΕΔΩ 11 beauty tips που μάθαμε από τη γιαγιά μας.