Πώς να πετύχεις όμορφα χρωματιστά χείλη

Δεν αρκεί μόνο να βάλεις το περίγραμμα και το κραγιόν για ένα τέλειο αποτέλεσμα...
Πώς να πετύχεις όμορφα χρωματιστά χείλη



Ωραία τα χρώματα στα χείλη αλλά αν δεν προσέξεις κάποιες λεπτομέρειες δεν θα πετύχεις το αποτέλεσμα που βλέπεις στις πασαρέλες και στα περιοδικά. Είμαστε εμείς όμως εδώ για να σε βοηθήσουμε να πετύχεις τα πιο ωραία κόκκινα χείλη (ή ό,τι άλλο χρώμα θέλεις).

 

Διάλεξε το σωστό χρώμα.

Φόρεσε το κραγιόν που ταιριάζει στο φυσικό χρώμα των χειλιών σου. Έχεις ανοιχτόχρωμα χείλη; Δοκίμασε ένα κραγιόν σε κοραλλί χρώμα ή το κόκκινο του κερασιού. Έχεις κόκκινα χείλη; Τότε θα σου ταιριάξει απίστευτα το έντονο ροζ, πορτοκαλί και cranberry . Δεν έχεις κανένα από τα δύο αλλά σκούρα χείλη; Θα σου ταιριάζουν πολύ τα μπορντό και τα καφέ.

Προετοιμασία.

Έχεις ξηρά χείλη; Κάνε μια απολέπιση με μια ζεστή πετσέτα (χεριών) για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα και τα πετσάκια. Βάλε ένα lip balm και άφησέ το να το απορροφήσει.

Μολύβι χειλιών.

Κάνε το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα μολύβι, ακριβώς στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν για να μην σου φύγει το χρώμα από τα χείλη.

Εκτέλεση.

Άνοιξε το στόμα σου και άπλωσε το κραγιόν πρώτα στη μέση στο κάτω χείλος και πήγαινε σιγά σιγά προς τις γωνίες. Κλείσε το στόμα σου και ακούμπησε τα χείλη μεταξύ τους για να απλωθεί το κραγιόν και στο πάνω μέρος. Ότι δεν βάφτηκε γέμισέ το με ένα πινέλο ειδικό για κραγιόν.

Ρουζ.

Με τα χρωματιστά κραγιόν είναι πολύ εύκολο να φαίνεσαι χλωμή γι' αυτό μην ξεχάσεις να βάλεις ρουζ.