Beauty εξομολόγηση: Γιατί βάφομαι κάθε μέρα (και μου αρέσει!)

Classic ερώτηση: Δεν βαριέσαι;
Beauty εξομολόγηση: Γιατί βάφομαι κάθε μέρα (και μου αρέσει!)



H αλήθεια είναι ότι η ερώτηση που ακούω πάρα πολύ συχνά είναι η εξής : ''Τόνια, ειλικρινά γιατι βάφεσαι κάθε μέρα; Δεν βαριέσαι; Και κάπου εκεί εγώ βρίσκομαι να απολογούμαι πάντα γιατι και πως.

Γιατι βάφομαι κάθε μέρα και μου ΑΡΕΣΕΙ!

1. Γιατι το κάνω πρώτα για εμένα και οχι για τους άλλους! Το θέμα είναι να βλέπεις τον εαυτό σου έτσι όπως εσύ επιθυμείς και σου αρέσει, χωρίς να σκέφτεσαι οι άλλοι τι λένε. Deal with it!

2. Γιατι απλά δεν βαριέμαι ποτέ. Έχει γίνει πλέον συνήθεια για εμένα! Απόδειξη; Ακόμα και έγκυος ή ακόμα καλύτερα όταν γεννούσα ήμουν βαμμένη και περιποιημένη. Why not;

3. Γιατι βαριέμαι τη μονοτονία και λατρεύω τις αλλαγές. Μου αρέσει να δοκιμάζω διάφορα κραγιόν, σκιές αλλά ότι καινούργιο βλέπω. Μια ζωή την έχουμε, ας την κάνουμε πολύχρωμη και ενδιαφέρουσα. Έστω και με τις beauty επιλογές μας!

4. Γιατι δεν το βλέπω σαν ρουτίνα αλλά σαν 15 λεπτά αφιέρωσης στον ευατό μου. Μέσα σε όλη την τρέλα της καθημερινότητας όλες το αξίζουμε!

5. Kαι επειδή πολλοί το έχουν στο μυαλό τους, όποιο κορίτσι βάφεται ούτε ψώνιο είναι ούτε το κάνει για να αρέσει στους άλλους. Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν...

6. Γιατι η ζωή είναι τόσο περίεργη μερικές φορές, που ένα ωραίο make-up μπορεί να σου φτιάξει την διάθεση. So true!

7. Λίγη μάσκαρα ή foundation παραπάνω δεν θα σε κάνει περισσότερη όμορφη. Αν τα έχεις καλά με τον ευατό σου, λίγο make-up θα σου δώσει extra πόντους αυτοπεποίθησης. That's all!

8. Βάφομαι γιατι απλά μου αρέσει, τόσο απλό...end of story!

Kαι μετά από όλα αυτά, άκου και το υπέροχο τραγούδι του Bruno Mars που ταιριάζει ιδανικά στο θέμα μας : cause you're amazing just the way you are...

Πόσες ώρες μπορεί να κρατήσει το κόκκινο κραγιόν στη δουλειά; Έκανα το beauty πείραμα και έβγαλα ετυμηγορία. Yay or nay; H απάντηση εδώ!