7 πράγματα που ίσως συμβούν αν σταματήσεις να φοράς make up

Η τάση του no make-up on είναι εδώ
7 πράγματα που ίσως συμβούν αν σταματήσεις να φοράς make up



Πριν χρόνια είχε ξεκινήσει τo trend #no_makeup και δεν ήταν λίγες οι star του Hollywood που ανέβαζαν η μια πίσω από την άλλη selfies χωρίς ίχνος make-up αλλά και μακιγιάζ. Αν λοιπόν έχεις βαρεθεί να βάφεσαι ή απλά θέλεις για λίγο καιρό το δέρμα σου να ηρεμήσει από τα προιόντα ομορφιάς, διάβασε παρακάτω τι μπορεί να συμβεί αν σταματήσεις να βάζεις make-up :

1. Mπορεί να νιώσεις ανασφάλεια (στην αρχή έστω) :

Aν έχεις συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να βάφεσαι και ξαφνικά σταματήσεις, στην αρχή θα νιώθεις λίγο περιέργα και η ανασφάλεια θα σε κυριεύσει. Μην φοβηθείς, μια συνήθεια είναι όλα! Κοίταξε τον ευατό σου στον καθρέπτη και αγάπησε τον!

2. Θα έχεις λιγότερο άγχος :

Όταν βάφεσαι, όσο να'ναι κάθε τόσο πρέπει να ελέγχεις το μακιγιάζ σου αν είναι εντάξει. Έφυγε το ρουζ; Θέλει ανανέωση το μολύβι χειλιών; Αυτά τα άγχη,θα εξαφανιστούν όσο δεν βάφεσαι!

3. To δέρμα σου θα καθαρίσει :

Όπως και να το κάνουμε, όσο και να ξεβάφεσαι στο τέλος της ημέρας, από τις πολλές στρώσεις make-up ή και concealer, έστω λίγη ποσότητα προιόντος μένει στους πόρους σου. Αν σταματήσεις να βάζεις make-up οι πόροι σου θα ανασάνουν και το δέρμα σου θα καθαρίσει.

4. Θα δείχνεις νεότερη :

Eιδικότερα αν είσαι από τις γυναίκες που βάφονται πολύ και έντονα, αν σταματήσεις να βάφεσαι όλοι θα σε ρωτούν τι έκανες και δείχνεις πιο νέα. Πάμε στοίχημα;

5. Θα δώσεις παραπάνω προσοχή στα μαλλιά σου :

Όσο βάφεσαι είναι λογικό να ρίχνεις όλη την προσοχή στο πρόσωπο σου. Τώρα χωρίς το make-up θα προσέξεις επιτέλους τα μαλλιά σου και θα τα περιποιηθείς δεόντως.

6. Θα περιποιηθείς το δέρμα σου περισσότερο :

Όσο δεν φοράς make-up, θα έχεις την δυνατότητα και τον χρόνο να δώσεις βάση στο δέρμα σου. Δοκίμασε κρέμες,ορούς και λαδάκια και κάνε το δέρμα σου πιο λαμπερό από ποτέ.

7. Μάλλον θα καταλάβεις ότι δεν χρειάζεσαι make-up (ή απλά ότι πρέπει να βάφεσαι λιγότερο) :

Aν για λίγο καιρό κάνεις άκρη το μακιγιάζ σου, και μετά δοκιμάσεις να βαφτείς, θα θεωρήσεις το make-up αρκετά βαρύ. Μήπως ήρθε η ώρα απλά να το ελαττώσεις;

Δες εδώ τα 9 concealer που κάνουν μαγικά (ακόμα και στους μαύρους κύκλους).