Ομορφιά: 7 beauty tips που θα αλλάξουν την ζωή σου

Γιατι στην ομορφιά, τίποτα δεν είναι τυχαίο
Ομορφιά: 7 beauty tips που θα αλλάξουν την ζωή σου



Μερικές φορές για να ξεχωρίσεις και να κάνεις την διαφορά, πρέπει να ψάχνεσαι και να μαθαίνεις όλα εκείνα τα μυστικά που θα σε κάνουν καλύτερη. Έτσι και στο κεφάλαιο ομορφιά, στο οποίο κρύβονται άπειρα και έξυπνα hacks και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Σήμερα λοιπόν θα σου αποκαλύψουμε κάποια από αυτά για να κάνεις την αρχή. Έτοιμη;

1. Θέλεις άμεση λεύκανση στα δόντια σου εδώ και τώρα; Προμηθεύσου κουρκουμά σε σκόνη και με την βοήθεια του νερού, φτιάξε μια πάστα. Πέρασε την κατά μήκος των δοντιών σου και άφησε τη για 5 λεπτά, έπειτα ξέπλυνε τα δόντια σου και δες το αποτέλεσμα (το οποίο θα είναι πιο λευκό από πριν).

2. Kαλοκαίρι είναι και όπως είναι λογικό, θες να φοράς φορέματα ή μπλούζες που αφήνουν τόσο τα χέρια όσο την πλάτη σου ακάλυπτα. Αν έχεις μικρά σπυράκια, για τα οποία ντρέπεσαι βάλε εκεί που βλέπεις το ''πρόβλημα'' λίγη sour cream. Άφησε την να στεγνώσει και στην συνέχεια πλύνε την περιοχή με χλιαρό νερό. Θα δεις μεγάλη διαφορά!

3. Όταν βάζεις μάσκαρα και βιάζεσαι, ένα είναι το σίγουρο θα λερωθείς. Για να μην ξανακάνεις από την αρχή το μακιγιάζ σου, πάρε λίγη ποσότητα από την ενυδατική σου κρέμα και με μια μπατονέτα βγάλε τη μάσκαρα. Εύκολο και γρήγορο tip!

4. Πολλές φορές έχεις παρατηρήσει στα νύχια σου κάποιους λεκέδες που προέρχονται από την συνεχή χρήση βερνικιών. Τώρα ένα λεμόνι (ο χυμός του δηλαδή) και λίγο ζεστό νερό δια μαγείας θα τους εξαφανίσει. Τέλειο;

5. Πολύ λογικό, έχεις μαύρους κύκλους. Κάνε την διαφορά και χρησιμοποίησε κάτι διαφορετικό για την καταπολέμηση τους. Βάλε σε ζεστό νερό ένα μισό ματσάκι μαϊντανό και λίγο μετά στράγγιξε το. Βάλε τον χυμό σε ένα ποτηράκι, βούτηξε λίγο βαμβάκι μέσα και τοποθέτησε το στα μάτια σου. Με τον καιρό θα δεις μεγάλη βελτίωση στους μαύρους κύκλους σου.

6. Πάρε το κονσίλερ σου και μην το βάλεις κάτω από τα μάτια σου αλλά στα χείλη σου. Γιατί; Αν έχεις βαρεθεί κάποιο κραγιόν σου και θέλεις να του αλλάξεις λίγο την απόχρωση, ανάμειξε το με λίγο κονσίλερ. Όσο πιο πολύ προιόν βάζεις, τόσο πιο ανοιχτό θα γίνεται. Τα πειράματα τώρα αρχίζουν...

7. Όσες μάσκαρα και αν έχεις δοκιμάσει, ποτέ δεν έχεις δει το αποτέλεσμα που θες; Η λύση κρύβεται στο σεσουάρ μαλλιών. Ζέστανε με τη μεσαία σκάλα το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες σου και άστο να ''κάνει την δουλειά του'' για 5 δευτερόλεπτα. Έπειτα πέρασε πολλές στρώσεις απο τη μάσκαρα σου, και αυτό ήταν, οι βλεφαρίδες σου θα είναι πιο εντυπωσιακές από ποτέ.

Βeauty εξομολόγηση: Γιατι βάφομαι κάθε μέρα (και μου αρέσει).