Πώς θα αποκτήσεις μαλλιά με πλούσιο όγκο σε 1 βράδυ!

Θέλεις να μάθεις το μυστικό για να ξυπνήσεις κι εσύ με υπέροχα πλούσια μαλλιά;
Πώς θα αποκτήσεις μαλλιά με πλούσιο όγκο σε 1 βράδυ!Το μυστικό για να ξυπνήσεις με όμορφα μαλλιά γεμάτα όγκο είναι ένα: να ακολουθείς την τέλεια ζωή. Να κοιμάσαι τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα, να ακολουθείς την τέλεια διατροφή, να τα προστατεύεις από τις εξωτερικές επιθέσεις, να μην τα επιβαρύνεις με styling κ.α. Όπως καταλαβαίνεις κι εσύ κάτι τέτοιο είναι απλώς ουτοπικό. Όμως εμείς καταφέραμε και βρήκαμε τα τέλεια βήματα για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.  

Βήμα 1: Πριν κοιμηθείς λούσου δυο φορές με ένα σαμπουάν που χαρίζει όγκο.

Βήμα 2: Στέγνωσε τα μαλλιά σου με μια πετσέτα και άπλωσε στα μαλλιά σου από τις ρίζες προς τις άκρες έναν αφρό styling για όγκο.

Βήμα 3: Στέγνωσε τα μαλλιά σου με το πιστολάκι και τα δάχτυλά σου αρχικά κι έπειτα με μια χοντρή βούρτσα.

Βήμα 4: Χώρισε τα μαλλιά σου σε χοντρές τούφες, τύλιξέ τις γύρω από το δάχτυλό σου για να δημιουργηθεί μια μπούκλα και στερέωσέ τις στο κεφάλι σου με ένα τσιμπιδάκι.

Βήμα 5: Μόλις ξυπνήσεις αφαίρεσε τα τσιμπιδάκια και χτένισε τα μαλλιά σου με μια χοντρή βούρτσα ή με τα δάχτυλά σου. Για να προσθέσεις ακόμη περισσότερο όγκο μπορείς να ψεκάσεις τις ρίζες των μαλλιών σου με ένα ξηρό σαμπουάν και είσαι πανέτοιμη. Πιο πλούσιος όγκος δε γίνεται!