Μαύρα στίγματα: Αφαίρεσέ τα με μία κίνηση!

Πεντακάθαρο πρόσωπο στη στιγμή...Τα μαύρα στίγματα στο πρόσωπο και τη μύτη είναι ενοχλητικά και κάνουν το δέρμα σου να φαίνεται βρώμικο και ταλαιπωρημένο. Οι περισσότερες κάνουμε το λάθος να πιέζουμε το πρόσωπό μας για να τα αφαιρέσουμε, με αποτέλεσμα να το ερεθίζουμε και σε αρκετές περιπτώσεις να δημιουργούμε μέχρι και σημάδια. Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις έναν καθαρισμό προσώπου, ώστε να μην πληγώσεις και ταλαιπωρήσεις το δέρμα σου και να απαλλαχθείς από τα ενοχλητικά μαύρα στίγματα και το σμίγμα που υπάρχει στους πόρους. Υπάρχει όμως τρόπος να αφαιρέσεις τα μαύρα στίγματα μόνη σου στο σπίτι και να κάνεις το πρόσωπό σου να δείξει καθαρό και λαμπερό σε μόλις λίγα λεπτά.

Τα μόνα υλικά που χρειάζεσαι είναι λεμόνι, νερό και αλάτι. Πιο συγκεκριμένα, χρειάζεσαι:

  • 1 κ.σ. αλάτι
  • ½ κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 1 κ.σ νερό

Ανακάτεψε αυτά τα υλικά (που υπάρχουν σε κάθε σπίτι) σε ένα μπωλ και στη συνέχεια άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπό σου. Κάνε μασάζ με απαλές κινήσεις, κυκλικά, σε όλο το πρόσωπο για 2 με 4 λεπτά. Ξέπλυνε καλά το πρόσωπό σου με νερό και ύστερα καθάρισέ το με το σαπούνι προσώπου που χρησιμοποιείς.

Προσοχή! Μην επαναλαμβάνεις αυτή τη διαδικασία περισσότερο από δύο φορές τη εβδομάδα, γιατί θα κάνεις κακό στο δέρμα σου.

Δες εδώ γιατί δεν πρέπει να κάνεις ποτέ τατουάζ τα φρύδια σου.