Glow girl! 10 beauty products για να λάμπεις στο party

Μεένα άγγιγμα χαρίζουν υπέροχη λάμψη
Glow girl! 10 beauty products για να λάμπεις στο party



Η αντίστροφη μέτρηση για το ρεβεγιόν έχει ξεκινήσει και την μεγάλη βραδιά, όπως και αν σκοπεύεις να την περάσεις, θέλεις να είσαι λαμπερή. Μπορεί η καλή διάθεση και το χαμόγελό σου να είναι τα μεγάλα σου όπλα για να λάμπεις, όμως καμία μας δεν μπορεί να πει "όχι" σε μια μικρή (ή και πιο μεγάλη) βοήθεια! 

Επιλέξαμε, λοιπόν, 8 προϊόντα μακιγιάζ και δύο μπαλαντέρ για τα party looks- και εσύ δεν έχεις παρά να εφοδιάσεις το νεσεσέρ σου με τα απαραίτητα για λάμψη και, πριν από όλα, να φροντίσεις την επιδερμίδα σου κάνοντας καλό καθαρισμό και βάζοντας μια μάσκα άμεσης λάμψης. 

 

Giorgio Armani Eye Tint, Zenith. Υγρή σκιά που σταθεροποιείται μόλις έρθει σε επαφή με το βλέφαρο και "ντύνει" το βλέμμα με εκπληκτική λάμψη

 

My Burberry Gold Glow. Συλλεκτική πούδρα που δίνει λάμψη στην επιδερμίδα ενώ την αγκαλιάζει απαλά με αρωματικές νότες My Burberry Eau De Parfum.

Lancome Hypnôse Dazzling, Brun Bibliothèque. Κρεμώδης μεταλλική σκιά που φοριέται μόνη της ή πάνω από ματ σκιά για να της δώσει ένα twist λάμψης 

 

 

Guerlain Meteorites Flocons Enchantes. Οι πιο διάσημες πέρλες λάμψης μεταμορφώνονται σε χιονονιφάδες για αυτή την συλλεκτική έκδοση και σκορπούν στο πρόσωπο και το ντεκολτέ την φινετσάτη, διάφανη λάμψη τους. 

 

Yotuel Pen. Αυτό το πρακτικό "στυλό" χωράει και στο πιο μικρό clutch και δεν είναι παρά ένα teethgloss άμεσης λάμψης- ότι πρέπει για να φρεσκάρεις το χαμόγελό σου κατά τη διάρκεια του ρεβεγιόν

Chanel Le Crayon Yeux, Or Safran. Ένα μολύβι που γλιστράει στα μάτια σαν μετάξι και τονίζει το περίγραμμά τους με την απόλυτη χρυσή λάμψη.  

The Body Shop Colour Crush Nail Sequins. Με έντονα χρώματα και μικρομόρια που μιμούνται τη λάμψη της παγιέτας, αυτά τα βερνίκια θα αποθεώσουν το γιορτινό μανικιούρ σου 

Yves Saint Laurent Touche Eclat. Το αξεπέραστο highlighter δεν πρέπει να λείπει από το βραδινό τσαντάκι σου για έναν πολύ απλό λόγο: ότι και μόνο με αυτό, μπορείς μέσα σε δευτερόλεπτα να φρεσκάρεις το πρόσωπό σου και να το φωτίσεις.  

 

Korres Μάσκα Άμεσης Λάμψης. To Grapefruit- πρωταγωνιστής σε αυτό το προϊόν άμεσης δράσης- διώχνει την θαμπάδα και την κούραση και αποκαλύπτει τη λάμψη της επιδερμίδας. 

Dolce& Gabbana Shine Lipstick, Gold No 70.  Η υφή του ισορροπεί τέλεια ανάμεσα σε κραγιόν και λιπ γκλος, η φόρμουλά του "γεμίζει" τα χείλη και τους δίνει υπέροχη λάμψη με ημι-διάφανο φινίρισμα.