3 last minute tips για το πιο glamorous γιορτινό μακιγιάζ

Glam makeup για σήμερα



Πότε ήρθαν τα Χριστούγεννα, πότε θα περάσουν... Ούτε που το καταλάβαμε. Μέσα στο γενικότερο τρέξιμο των γιορτών, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θέλουμε να προβληματιστούμε ΚΑΙ για το μακιγιάζ του ρεβεγιόν. Γι’ αυτό σας έχω 3 tips της τελευταίας στιγμής που όχι μόνο είναι πανεύκολα αλλά υπόσχονται να κλέψουν και όλες τις εντυπώσεις. Πάμε να δούμε:

1. Υγρό βλέμμα
Το κλασικό glitter είναι σίγουρα μια λύση για το μακιγιάζ των ματιών, είτε σε μορφή σκόνης είτε σε μορφή σκιάς με ιριδίζοντα στοιχεία. Βέβαια, το πιο εύκολο απ’ όλα είναι να πάρετε ένα διάφανο gloss και να περάσετε ελάχιστη – το τονίζω, ελάχιστη ποσότητα στο κέντρο του βλεφάρου. Η συγκεκριμένη τακτική θα σας χαρίσει βλέμμα υγρό και sexy, που θα αντανακλά το φως σε κάθε σας κίνηση.  (Gel gloss ultra brillant Totally lucid Sephora)

 

2. Χείλη πολλών καρατίων
Το κόκκινο κραγιόν φαντάζει μονόδρομος για το βράδυ του ρεβεγιόν, τι θα λέγατε όμως να το πάμε ένα βήμα παραπέρα; Λίγη χρυσόσκονη στο κέντρο των χειλιών θα τα κάνει να δείχνουν πιο ζουμερά και γεμάτα, προσθέτοντας την απαραίτητη glamorousπινελιά που απαιτεί η συγκεκριμένη μέρα – ή καλύτερα, η νύχτα.( Diamond shadow  Make up For Ever )

 

3. Shinning stars
Το τρίτο και τελευταίο tip απευθύνεται στις πιο τολμηρές, είναι σίγουρο όμως ότι θα μείνει αξέχαστο – και θα σας χαρίσει την καλύτερη selfie γι’ αυτές τις γιορτές. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα μολύβι ματιών, όχι για να δημιουργήσετε ένα smokey eyelook, αλλά για να ζωγραφίσετε δυο-τρία διακριτικά αστεράκια στα ζυγωματικά σας. Το έχουμε δει σε αρκετές πασαρέλες και αν γίνει σωστά, νομίζω θα σας χρίσει τη beauty queen της βραδιάς. ( Black Diamond Pencil Clinique)

Όποιο από τα παραπάνω tips κι αν επιλέξετε, να θυμάστε ότι ακόμα και το πιο ωραίο μακιγιάζ χρειάζεται ένα λαμπερό χαμόγελο για να αναδειχθεί. Μην το ξεχνάτε για κανένα λόγο λοιπόν.