Όλες οι τεχνικές eyeliner που πρέπει να γνωρίζεις

Προμηθεύσου τα καλύτερα προιόντα και άρχισε τα πειράματα
Όλες οι τεχνικές eyeliner που πρέπει να γνωρίζεις



Μπορεί να μην πιάνουν τα χέρια σου και κάθε φορά που προσπαθείς να απλώσεις το eyeliner σου εσύ τρέμεις, αυτό δεν απαγορεύει το να μαθαίνεις όλα τα νέα trend και τεχνικές.Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις κοντά σου όλα τα eyeliner σου και να αρχίσεις τα πειράματα. Φυσικά όλα αυτά αφού πρώτα διαβάσεις το συγκεκριμένο άρθρο και μάθεις όλες τις τεχνικές που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις.

1. Kλασικο :

Αν δεν έχεις βάλει ποτέ eyeliner τότε πρέπει να αρχίσεις από τα βασικά! Για μεγαλύτερη ευκολία αγόρασε ένα eyeliner στυλό και κάνε μια γραμμή από έξω προς τα μέσα. Αν το κάνεις πολλές φορές, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βελτιώσεις την τεχνική σου.

2. Cat eye :

Θες κάτι πιο σέξι και θηλυκό; Τότε η πιο διάσημη τεχνική που θα σου χαρίσει γατίσια μάτια, είναι η ιδανική επιλογή για εσένα. Αν δεν το έχεις με τις ίσιες γραμμές, πάρε μια κάρτα και τοποθέτησε την στην άκρη του ματιού σου και ζωγράφισεμια γραμμή. Το αποτέλεσμα θα είναι απλά τέλειο!

3. Smoky :

Είσαι fan του έντονου και σέξι μακιγιάζ; Τότε το smoky eyeliner θα σε εντυπωσιάσει! Θα το πετύχεις δημιουργώντας μια ''χοντρή΄΄ γραμμή και προσθέτωντας extra σκιά στο ίδιο χρώμα με την γραμμή.

4. Layering :

Ακολούθησε την τεχική του styling στα μάτια σου και συνδύασε 2 διαφορετικά χρώματα eyeliner, το ένα πάνω στο άλλο. Τόσο ιδιαίτερο και εντυπωσιακό!

5. Μεταλλικό :

Αυτή την τεχνική κράτησε την για μια βραδιά που θέλεις να ξεχωρίσεις και το σημαντικότερο να λάμψεις. Διάλεξε ένα χρυσό ή και ασημένιο eyeliner και δημιούργησε μεταλλικό εφέ. Θα αναδείξει το χρώμα των ματιών σου και το βλέμμα σου θα γίνει έντονο και σέξι.

6. Λευκό :

Μπορεί το λευκό eyeliner να σου φαίνεται μια περίεργη επιλογή, αλλά αν το δοκιμάσεις έστω και μια φορά, δύσκολα θα το αποχωριστείς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μάτι σου θα δείξει ξεκούραστο και φωτεινό.

Eσύ ποιο απ' όλα έχεις δοκιμάσει έως τώρα και από σήμερα θα υιοθετήσεις;

Δες εδώ, τους 7 τρόπους για να αποκτήσεις ξανά δέρμα 20χρονης!