Ομορφιά 2016 : 8 primer σκιών για τέλειο και σταθερό αποτέλεσμα

Eσύ ακόμα να αποκτήσεις την δική σου;
Ομορφιά 2016 : 8 primer σκιών για τέλειο και σταθερό αποτέλεσμα



Tις σκιές τις γνωρίζεις, τις βάσεις σκιών όμως; Και όμως τώρα εκτός από το γνωστό foundation και τις βάσεις που τοποθετείς στο πρόσωπο σου πριν από αυτό, πολύ σημαντικό βήμα για το τέλειο μακιγιάζ είναι η βάση για τις σκιές σου. Με μια απλή κίνηση και με λίγο προϊόν μπορείς να κάνεις την σκιά σου να μείνει αναλλοίωτη, όση ζέστη και αν κάνει. 

Αν λοιπόν αναζητάς την σταθερότητα και θες μεγάλη διάρκεια στην αγαπημένη σου σκιά, τότε βρήκες το μαγικό προιόν και λέγεται primer σκιάς.

Το μόνο που έχεις να κάνεις πριν βάλεις την σκιά τόσο στο καπάκι όσο και στο κινητό βλέφαρο είναι να τοποθετήσεις λίγη ποσότητα βάσης σκιάς (με βοήθεια πινέλου ή απλά του χεριού σου). Στην συνέχεια άπλωσε την σκιά σου, όπως κάνεις συνήθως.

- Αξίζει να σημειωθεί πως τα περισσότερα primer εκτός από βάση, συγχρόνως είναι και κρέμες που 1) προστατεύουν το ευαίσθητο δέρμα των ματιών από τον βλαβερό ήλιο και 2) και μειώνουν τυχόν ρυτίδες.

Ένα είναι το σίγουρο, η σκιά σου θα διαρκέσει πάνω από μισή μέρα, στην δουλειά και στην έξοδο σου. Στην gallery που ακολουθεί, δες τις βάσεις σκιών που αξίζει να αποκτήσεις!

Εxtra info: Eγώ έχω την βάση της Benefit (Air Patrol) και είμαι σούπερ ευχαριστημένη.

9 mascara που κάνουν αυτό που πραγματικά υπόσχονται!