Πως να τονίσεις τα φρύδια σου σωστά

Πολλοί λένε ότι είναι το κάδρο του προσώπου...Aν έπρεπε να ξεχωρίσουμε μια τάση που φέτος έκανε την διαφορά όσο καμία άλλη στο beauty κόσμο αυτή θα ηταν τα τέλεια, χοντρά και περιποιημένα φρύδια. Φυσικά ή μη, σχηματισμένα με μολύβι ή όχι αν μη τι άλλο, τα φρύδια όπως λένε και οι ειδικοί είναι το κάδρο του προσώπου. Ένα τέλειο ή ένα κακοσχηματισμένο φρύδι είναι ικανό να σε κάνει να εντυπωσιάσεις αλλά και να χαλάσει το πρόσωπο σου αντίστοιχα. Mην ξεχνάς άλλωστε ότι η Cara Delevingne επανέφερε και πάλι τα φυσικά και μεγάλα φρύδια.

Αν είσαι από τις γυναίκες που έχουν από τη φύση τους πυκνά φρύδια, τότε είσαι τυχερή. Απλά τελειοποίησε το σχήμα τους με ένα ειδικό μολύβι ή με μια μάσκαρα φρυδιών και αυτό ήταν, είσαι σχεδόν έτοιμη. Αν από την άλλη έχεις λεπτό φρύδι, μην ανησυχείς γέμισε τα κενά προσεχτικά και στο τέλος σταθεροποίησε το με μια μάσκαρα.

Στην gallery που ακολουθεί, θα βρεις όλα εκείνα τα προϊόντα για να αναδείξεις τα φρύδια σου και να τα κάνεις να πρωταγωνιστήσουν (για καλό λόγο!).

Τα top 5 trends στα μαλλιά, όπως μας ήρθαν κατευθείαν από το L.A!