Ομορφιά 2016: Color attack - Φόρεσε χρωματιστό μολύβι ματιών, είναι τάση

Ιδανική επιλογή από το πρωί έως το βράδυ
Ομορφιά 2016: Color attack - Φόρεσε χρωματιστό μολύβι ματιών, είναι τάση



Σίγουρα το έχεις δει σε όλα τα catwalk των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Φυσικά ο λόγος γίνεται για το χρωματιστό μολύβι ματιών, το οποίο τώρα δεν τοποθετείς μέσα στο μάτι, αλλά στο πάνω μέρος, ως eyeliner. Ειδικότερα τώρα που είναι φθινόπωρο, είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξεις λίγο το μακιγιάζ σου και γιατι όχι να μην το κάνεις πιο παιχνιδιάρικο; Φαντάσου μια βροχερή μέρα εσύ να κάνεις την διαφορά και να φοράς χρωματιστό μολύβι ματιών. Αντίθετα στον καιρό λοιπόν...

How to:

Τα πράγματα είναι απλά, άφησε τα μαύρα και καφέ μολύβια στο νεσεσέρ σου και απόκτησε τώρα μολύβια ματιών σε πράσινες, μπλε και μωβ αποχώσεις. Το θετικό με αυτή την τάση, είναι δεν χρειάζεται να βαφτείς και τόσο, αφού από μόνο του το έντονο eyeliner είναι μια statement επιλογή. Aν δεν θες να χαρακτηριστείς too much, άσε τα χείλη σου μίνιμαλ και γιατι όχι nude.

Να θυμάσαι, οτι ό,τι χρώμα ματιών και αν έχεις, το σίγουρο είναι ότι το χρωματιστό μολύβι θα τα αναδείξει. Τόσο τα καστανά όσο και τα γαλάζια μάτια. Συνδύασε το με τα ρούχα σου ή και όχι και ξεχώρισε από το πλήθος. So simple!

Στην gallery που ακολουθεί, δες όλα τα χρωματιστά μολύβια ματιών που θα γίνουν απαραίτητα για το φετινό καλοκαίρι!

7+1 κρέμες νυχτός για το πιο λαμπερό δέρμα. Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο!