5 εύκολα tricks για super beauty looks το καλοκαίρι

Εύκολα "μυστικά" για να εντυπωσιάσετε εύκολα
5 εύκολα tricks για super beauty looks το καλοκαίριΤις μέρες που υποφέρουμε από τη ζέστη, είναι αρκετά πιο δύσκολο να διατηρήσουμε ένα σωστό μακιγιάζ και η αλήθεια είναι ότι καμία μας δεν θέλει να περνά ώρες μπροστά από τον καθρέφτη. Μερικά εύκολα tips & tricks λοιπόν είναι πάντα ευπρόσδεκτα, σωστά;

Για να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο ζουμερά και juicy, δεν αρκεί να απλώνετε διάφανο gloss μόνο στο κέντρο αλλά καλό είναι να εφαρμόσετε και στο cupid’s bow (το σημείο επάνω από το άνω χείλος) λίγη ποσότητα από ένα gloss ή highlighter.

Για ένα εύκολο και γρήγορο contouring, εφαρμόστε το bronzer κάτω από τα ζυγωματικά σας και ένα highlighter στο σημείο από πάνω. Θα κάνετε τα ζυγωματικά σας να φαίνονται πολύ πιο ψηλά και έντονα και το πρόσωπο πιο αδύνατο, με περισσότερες γωνίες.

Αν θέλετε ένα ελαφρύ και όχι τόσο «στημένο» smokey, τραβήξτε κανονικά μια γραμμή με το μολύβι ή το eyeliner σας και έπειτα μουτζουρώστε ελάχιστα με τα δάχτυλά σας ή με ένα πινελάκι.

Για χρωματική αρμονία στο μακιγιάζ σας, χρησιμοποιήστε ελάχιστη ποσότητα από το κραγιόν σας ή από ένα κρεμώδες stick για χείλη, σαν ρουζ.

Αν είστε διακοπές και έχετε αφήσει σπίτι το ψαλίδι που γυρνάει τις βλεφαρίδες, υπάρχει τρόπος για εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ξεκινήστε να εφαρμόσετε τη μάσκαρα από τη ρίζα των βλεφαρίδων και κρατήστε εκεί το βουρτσάκι για 2-3 δευτερόλεπτα. Συνεχίστε απλώνοντας το προϊόν σε όλη τη βλεφαρίδα και voila! Βλέμμα πιο «ανοιχτό» και εντυπωσιακό!

Για περισσότερα beauty tips μην ξεχνάτε να με ακολουθείτε στο http://www.konstantinamichopanou.com/  αλλά και στο Facebook στη σελίδα Konstantina Michopanou.

See you soon girls!