Κάνε καθαρισμό προσώπου μόνη σου στο σπίτι σου!

Για να είσαι λαμπερή και όμορφη χωρίς να πονέσει η τσέπη σου…
Κάνε καθαρισμό προσώπου μόνη σου στο σπίτι σου!Ένα από τα όπλα που έχουμε εμείς οι γυναίκες είναι το πρόσωπό μας. Δυστυχώς πολλές από εμάς, αμελούμε την περιποίηση του προσώπου μας, αφού δεν έχουμε τον απαραίτητο χρόνο και το ανάλογο budget για να το κάνουμε. Κάπως έτσι, κάθε φορά ψάχνουμε να βρούμε εύκολες λύσεις, που μπορούμε να κάνουμε μόνες μας, στο σπίτι, στον ελεύθερο χρόνο μας. Εμείς λοιπόν, επειδή σε καταλαβαίνουμε και είμαστε και εμείς στην θέση σου, βρήκαμε πως θα κάνεις καθαρισμό προσώπου μόνη σου, εύκολα και οικονομικά, σε 6 μόνο βήματα!

1ο Βήμα: Γεμίστε το μπολ με καυτό νερό και σκύψτε από πάνω το κεφάλι σας κρατώντας μια πετσέτα. Ο τρόπος που θα κρατάτε την πετσέτα είναι τέτοιος ώστε να παγιδεύετε τον ατμό πάνω στο πρόσωπο σας.

2ο Βήμα: Στη συνέχεια, όταν το νερό κρυώσει, πάρτε το βαμβακερό ύφασμα και απλώστε το πρόσωπο σας αφού το στραγγίξετε καλά. Αφήστε το για ένα λεπτό στο πρόσωπο σας.

3ο Βήμα: Απολεπίστε το πρόσωπο σας δημιουργώντας ένα μείγμα με τις νιφάδες βρώμης και το αμυγδαλέλαιο. Τρίψτε το καλά με το μείγμα και μετά ξεβγάλετε το με κρύο νερό.

4ο Βήμα: Ανακατέψτε την μπανάνα μαζί με το αβοκάντο μέχρι να γίνουν μείγμα και απλώστε το στο πρόσωπο σας σαν μάσκα προσώπου. Τοποθετήστε δύο φέτες αγγούρι στο πρόσωπό σας και ξαπλώστε για 5'.

5ο Βήμα: Ξεβγάλετε το πρόσωπο σας και πάρτε απαλά χαρτομάντιλα για να το στεγνώσετε.

6ο Βήμα: Ανακατέψτε 3 σταγόνες ροδέλαιο με 6 σταγόνες αμυγδαλέλαιο και απλώστε το μείγμα τους ως ενυδατική κρέμα. Στη συνέχεια ταμπονάρετε το πρόσωπο σας μ'ένα απαλό χαρντομάτηλο. Για εσάς που έχετε ιδιαίτερα λιπαρό δέρμα, προτιμήστε να εφαρμόσετε την ελαφριά ενυδατική κρέμα σας για ενυδάτωση αντί για το παραπάνω μείγμα.