Πήγαινε το natural make up σου ένα βήμα παραπέρα!

Γιατί τα πρωινά μας πριν το γραφείο πρέπει να απλοποιούνται…
Πήγαινε το natural make up σου ένα βήμα παραπέρα!



Ξυπνάς το πρωί να πας στο γραφείο, όπως και να το κάνεις το διακριτικό μακιγιάζ είναι απαραίτητο, αλλά πάντα χωρίς να φαίνεται… Το λεγόμενο βαμμένο - άβαφτο που δίνει στο πρόσωπό σου αυτή την λάμψη που που του λείπει! Ο τρόπος είναι πανεύκολος, θέλει προσοχή και τα σωστά προιόντα για να καταφέρεις το natural look που επιθυμείς…

Στην αρχή και πριν μακιγιαριστείτε κάνετε έναν καλό καθαρισμό και φορέστε την ενυδατική σας κρέμα και την κρέμα ματιών σας. Περιμένετε λίγα λεπτά να απορροφηθεί καλά η κρέμα και να στεγνώσει και στη συνέχεια περάστε μια βάση για μακιγιάζ από όλο το πρόσωπο, ακόμη και γύρω από τα μάτια.

Αν δεν θέλετε να φορέσετε ένα make up που μπορεί να είναι και βαρύ για το πρόσωπό σας το πρωί, προτιμήστε μια ενυδατική κρέμα με χρώμα.. Δεν είναι ούτε πολύ βαριά ούτε ελαφριά, απλώνεται πολύ εύκολα, μυρίζει ωραία και είναι η κατάλληλη βάση για πούδρα και ρουζ! 

Αν είστε πάνω από 30, τότε προτιμήστε τις CC cream, ενώ για τις 20+ γυναίκες, η BB cream είναι ιδανική!

Για το πρωινό μακιγιάζ διαλέξτε μια παλέτα σκιών με γήινες αποχρώσεις, τονίστε τις βλεφαρίδες και τα φρύδια σας επίσης με γήινες αποχρώσεις (καφέ ή μαύρη μάσκαρα), βάλτε φυσικό ροδακινί ρουζ στα μάγουλά σας και χαμογελάστε στον εργοδότη και τους συναδέλφους σας….με καφέ, μπεζ ή ροδακινό φυσικό χρώμα στα χείλη σας!