Πώς να βαφτείς φυσικά, χωρίς να καταλάβει κανένας τίποτα!

Γιατί to natural beauty δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο…
 Πώς να βαφτείς φυσικά, χωρίς να καταλάβει κανένας τίποτα!



Ξυπνάς το πρωί, πρησμένη από τον ύπνο και αρχίζεις να ετοιμάζεσαι για γραφείο. Την στιγμή που αντικρίζεις τον εαυτό σου στον καθρέπτη, παρατηρείς πως δεν είσαι στα καλύτερα σου. Δεν το συζητάς να πας στην δουλειά άβαφη, αλλά ούτε πολύ βαμμένη, που θα σε κάνει να δείχνεις υπερβολική και μη φυσική. Το φυσικό μακιγιάζ, για φέτος, είναι στα φόρτε του. Το είδαμε αρκετά να κυκλοφορεί σε διάφορα catwalks στα fashion weeks, και αρκετές celebrities το προτίμησαν αρκετές φορές σε κοσμικές εμφανίσεις τους. Πως θα σου φαινόταν να κάνεις και εσύ το δικό σου natural look, πολύ απλά και εύκολα, κάνοντας το πρόσωπό σου να λάμπει, χωρίς να καταλάβει κανένας πως έχεις ακουμπήσει πινέλο του make up πάνω σου!

Βασικός κανόνας για το συγκεκριμένο μακιγιάζ, είναι ο σωστός καθαρισμός και η βαθιά ενυδάτωση. Όταν το πρόσωπό σου, είναι καλά καθαρισμένο και σωστά ενυδατωμένο, δείχνει από μόνο του πολύ πιο λαμπερό!

Πριν λοιπόν ξεκινήσεις να εφαρμόζεις μακιγιάζ στο πρόσωπό σου, κάνε καλό καθαρισμό, πλένοντάς το με ένα καλό σαπούνι προσώπου. Στην συνέχεια τοποθέτησε ένα καλό serum, που θα σου προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και την λάμψη μου χρειάζεσαι.

Επόμενο βήμα, είναι να αποκλίσεις το ενδεχόμενο make up, που θα πάρει αυτόματα την γυαλάδα και την φυσική λάμψη που το πρόσωπό σου έχει αποκτήσει. Για αυτό λοιπόν, ιδανικό προϊόν για το natural look σου, είναι η BB cream, που θα ενυδατώσει, αλλά και θα κρύψει τα αδύνατα σημεία του προσώπου σου! Μετά, επέλεξε ένα καλό concealer, που πάντα είναι απαραίτητο, μόνο πρόσεξε να μην ξεφύγεις στην ποσότητα. Συνεχίζεις με ένα φυσικό για την επιδερμίδα σου ρουζ, φρόντισε να δώσεις ένα φυσικό και υγειές αποτέλεσμα. Μάσκαρα, γιατί χωρίς αυτή δεν πάμε πουθενά, η ποσότητα δεν πρέπει να είναι υπερβολική. Και τέλος, τόνισε λίγο τα φρύδια σου, και κάλυψε τα κενά τους!

Αν ακολουθήσεις τα βήματα, σωστά, τότε σίγουρα το αποτέλεσμα, θα είναι αυτό που θέλουμε! Λαμπερό και φυσικό, σαν να μην έχεις βαφτεί καθόλου. Πιο κάτω, θα δεις με την  σειρά τα προϊόντα, που χρειάζεσαι για να το πετύχεις!  

Serum: Shiseido 76,73

BB Cream : Estee Lauder 23,10

Concealer: Lancome 27,37

Blush: Clinique 23,31

Mascara: Yves Saint Laurent 27,08

Μολύβι Φρυδιών: Estee Lauder 19,04

Lip Balm: Sephora 2,80