Ομορφιά 2017: Χειμώνας = Αλλαγή foundation ΤΩΡΑ

Eτοιμάσου για νέες αγορές και πολλή ομορφιά
Ομορφιά 2017: Χειμώνας = Αλλαγή foundation ΤΩΡΑ



Είμαστε σίγουρες ότι είσαι σε παρόμοια κατάσταση με εμάς. Δηλαδή είτε μόλις τελείωσε το foundation σου (και κάθε μέρα κάνεις αγώνα να βγάλεις μια μικροποσότητα από το μπουκαλάκι) είτε έχεις foundation και είναι σε λάθος απόχρωση - πιο σκούρα, καταλαβαίνεις. Άρα το επόμενο και βασικό βήμα σου είναι να βγεις από το σπίτι σου, να κατευθυνθείς στα καταστήματα ομορφιάς και να ξεκινήσεις το κυνήγι του θησαυρού, δηλαδή του foundation.

Tι πρέπει να προσέχεις:

- Πάντα, μα πάντα δοκίμασε το foundation πριν το αγοράσεις. Ποτέ δεν θα καταλάβεις το χρώμα μόνο από τη συσκευασία. Άπλωσε μια μικρή στρώση στο σαγόνι σου και όχι στο χέρι. Το χέρι έχει συνήθως διαφορετικό χρώμα από το πρόσωπο. Αν δεις λοιπόν ότι η απόχρωση που έβαλες εξαφανίζεται, δηλαδή δεν φαίνεται το χρώμα τότε έχεις βρει την κατάλληλη.

- Κυνήγησε το φως της ημέρας! Το τεχνητό φως που έχουν τα καταστήματα αλλοιώνουν τα χρώματα με αποτέλεσμα εσύ να αγοράσεις λάθος απόχρωση. Δοκίμασε το foundation στο πρόσωπό σου και πήγαινε με ένα καθρεφτάκι έξω να ελέγξεις την απόχρωση.

- Εxtra info

Η ιδανική απόχρωση είναι εκείνη που είναι ίδια με την επιδερμίδα σου. Αν όμως για κάποιο λόγο δεν μπορείς να καταλάβεις ποια απόχρωση είναι η σωστή προτίμησε εκείνη που είναι πιο ανοιχτόχρωμη γιατί μπορείς μετά να το σώσεις με το bronzer σου. Αν διαλέξεις όμως σκούρα απόχρωση και πας να το καλύψεις με άσπρη πούδρα θα φαίνεσαι δέκα χρόνια μεγαλύτερη.

Στην gallery που ακολουθεί, δες ποια foundation αξίζεις να δοκιμάσεις! 

Χτενίσματα που μόνο εσύ με τα ίσια μαλλιά μπορείς να κάνεις (ΤΥΧΕΡΗ)!