Ομορφιά 2016: Είναι γεγονός! Η Covergirl χρησιμοποίησε για πρώτη φορά άνδρα- μοντέλο

Για την διαφημιστική της καμπάνια και (δεν τον περιμέναμε)
Ομορφιά 2016: Είναι γεγονός! Η Covergirl χρησιμοποίησε για πρώτη φορά άνδρα- μοντέλο



James Charles το όνομα του beauty vlogger και 17 χρονών η ηλικία του πρώτου άντρα μοντέλου που πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια της γνωστής εταιρείας καλλυντικών Covergirl. Για πρώτη φορά στα χρονικά κάποια εταιρεία και δη καλλυντικών κάνει την διαφορά και επιλέγει έναν άντρα. 

(Ο James Charles με την Katy Perry).

Για την ιστορία το 17χρονο μοντέλο ξεκίνησε δειλά-δειλά ως beauty vlogger στο YouTube, ανεβάζοντας video με tutorial αλλά και πολλές μεταμορφώσεις, που είχαν βάση το make-up. Αξίζει να αναφερθεί, ότι μόνο στο instagram έχει παραπάνω από 400.000 followers στον λογαριασμό του. Δεν τους λες και λίγους!

Η ίδια η εταιρεία από την σειρά της,  δήλωσε ότι όλα τα Cover Girls  αποτελούν πρότυπα που ξεπερνούν τα όρια και εκφράζουν άφοβα τον εαυτό τους, υποστηρίζοντας τα πιστεύω τους και επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της ομορφιάς. 

Με αυτή την συνεργασία γίνεται σαφώς γνωστό ότι τελικά δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση, ούτε έχει φύλο. Ο κάθε άνθρωπος και πιο πολύ οι νέοι, πρέπει να είναι ελεύθεροι, να κάνουν αυτό που πραγματικά θέλουν και να μην τους σταματά τίποτα. Ότι δηλαδή έκανε και ο James!

Στην gallery που ακολουθεί, δες κάποια από τα μακιγιάζ που σίγουρα θα ζηλέψεις!

Φθινόπωρο = Αλλαγή foundation ΤΩΡΑ!