Έντονα χείλη, άχρωμα μάτια! Το απόλυτο make up trend

Γιατί φέτος το χειμώνα, είναι το μόνο μακιγιάζ που θα κάνεις…
Έντονα χείλη, άχρωμα μάτια! Το απόλυτο make up trend



Έχουμε μιλήσει ξανά για το natural look στο μακιγιάζ. Ο τρόπος για να πετύχεις το φυσικό μακιγιάζ είναι πολύ απλός, και είμαστε εδώ να στον ξαναθυμήσουμε, μόνο που κάτι θα αλλάξει. Και αυτό που θα αλλάξει δεν είναι άλλο από τα έντονα, σκουρόχρωμα, σχεδόν μαύρα χείλη. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Εκτός από το γεγονός πως το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι για όλες τις ώρες της ημέρας, είναι και το πιο εύκολο και απλό make up που σίγουρα, ακόμα και αν δεν το έχεις ιδιαίτερα με το θέμα μακιγιάζ, και δεν είναι το δυνατό σου σημείο, δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχεις…! Από το πρωί, με τα ατίθασα μαλλιά σου να το κάνουν καθημερινό, μέχρι το βράδυ, με ένα αυστηρό ponytail ή σε ένα πάλι αυστηρό, χαμηλό κότσο. Κάπως έτσι διαμορφώνεται και όλο το look σου, και μεταμορφώνεται από καθημερινό και απλό σε βραδινό και εντυπωσιακό!

Ξεκινάμε με τα βασικά, που δεν είναι άλλα από την βάση που θα χρησιμοποιήσεις, πρόσεξε να επιλέξεις την σωστή απόχρωση για την δική σου επιδερμίδα. Συνεχίζεις με ένα καλό και καλυπτικό concealer. Προχωράμε με ένα σε φυσική απόχρωση ρούζ, και διακριτικές γυαλάδες, σε ζυγωματικά, μύτη και άνω χείλος. Ελάχιστη μάσκαρα, για να δώσουμε το εφέ του άβαφου, και καλοσχηματισμένα φρύδια. Φυσικά το κλειδί στο μακιγιάζ σου, δεν είναι άλλο από το εντυπωσιακό σκουρόχρωμο κραγιόν σου!

Στην αγορά θα βρείς αρκετά μεγάλη ποικιλία σε αποχρώσεις. Από μπορντό, βυσσινί και σκούρο μοβ, μέχρι σκούρο καφέ και μαύρο. Ανάλογα με το πόσο θέλεις να τολμήσεις, επέλεξε και την απόχρωση που σου ταιριάζει!

Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις τα πιο ωραία σκουρόχρωμα κραγιόν, για να επιλέξεις αυτό που θα ταιριάξει καλύτερα εσένα!