Το πιο ξεχωριστό δώρο που μπορείς να κάνεις στη μαμά σου

Ένας πρωτότυπος τρόπος για να της πεις ευχαριστώ.



Για τους περισσότερους ανθρώπους πυρήνας της ζωής τους είναι η μητέρα τους. Είναι ο άνθρωπος που θα σε αγαπήσει περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους, που θα σε πιστέψει πιο πολύ από όλους , που ακόμη και όταν θα έχεις φτάσει τα 30 θα είναι εκεί για να σε κυνηγήσει με ένα ζεστό πιάτο φαγητό και τη ζακέτα σου για να μην κρυώσεις.

Μια αστείρευτη πηγή αγάπης που μπορεί να σε μάλωνε όταν ήσουν μικρότερη και φορούσες τα τακούνια της ή πείραζες τα κραγιόν της, αλλά σήμερα θα έδινε τα πάντα για να κάνεις το ίδιο και να δει ότι όπως ήθελες να της μοιάσεις τότε, έτσι θέλεις να της μοιάσεις και σήμερα. Να λοιπόν που τώρα που πέρασαν τα χρόνια, μπορείς να της δείξεις πόσο εξακολουθείς να την έχεις ως πρότυπο και ότι τελικά ήταν όντως εκείνη ο άνθρωπος που σε μύησε στην ομορφιά και τη θηλυκότητα.

Η νέα social καμπάνια της NIVEA, #GiaTiMamaMou έδωσε την ευκαιρία στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, την Εβελίνα Νικόλιζα και την Άννα Πρέλεβιτς να πουν στην μαμάδες τους ένα διαφορετικό ευχαριστώ. Ένα ευχαριστώ που θεωρείται αυτονόητο και συχνά πέφτει ξεχασμένο κάπου ανάμεσα στις χαραμάδες της καθημερινότητας, αλλά όταν λέγεται ξυπνάει τα πιο βαθιά συναισθήματα. Ένα κουτί με ένα δώρο αγάπης μοναδικό για την κάθε γυναίκα, και ένα δώρο φροντίδας κοινό για όλες, η νέα σειρά της NIVEA, Cellular για Επαναφορά Ελαστικότητας.

Η ολοκαίνουρια σειρά περιποίησης προσώπου, περιλαμβάνει προϊόντα που επαναφέρουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας και ενισχύουν τον όγκο της. Παράλληλα χάρη στο Υαλουρονικό Οξύ «γεμίζουν» τις ρυτίδες που έχουν σχηματιστεί και λειαίνουν την όψη της επιδερμίδας. Το ιδανικό δώρο για τις γυναίκες που θέλουν να είναι όμορφες και στην ώριμή τους ηλικία όχι μόνο για τις ίδιες, αλλά και για να εξακολουθούν να αποτελούν πηγή έμπνευσης και ομορφιάς για τους αγαπημένους τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια:

https://www.nivea.gr/nea-apo-ti-nivea/gia-ti-mama-mou