Πανάδες: Τι είναι και πως θα τις αποχαιρετήσεις μια για πάντα

Ακολούθησε αυτό το beauty tip και δε θα χάσεις.



Οι πανάδες και οι κηλίδες είναι σημάδια ηλικίας που εμφανίζονται στο πρόσωπο. Πρόκειται για μια απολύτως φυσιολογική λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού που οφείλεται στην αυξημένη παραγωγή μελανίνης. Οι πανάδες έχουν συνήθως καφέ χρώμα, ακαθόριστο σχήμα και ξεχωρίζουν από τις κηλίδες γιατί είναι μεγαλύτερες από αυτές. Μεγαλύτερη ευαισθησία στις πανάδες έχουν οι γυναίκες και κυρίως όσες έχουν σκουρόχρωμη επιδερμίδα.

Την περίοδο του καλοκαιριού οι δυσχρωμίες αυτές γίνονται ακόμα πιο έντονες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα μελανοκύτταρα της επιδερμίδας ενεργοποιούνται λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας και διευκολύνεται η έκκριση μελανίνης, η οποία χαρίζει το λεγόμενο «μαύρισμα». Συνεπώς τις καλοκαιρινές μέρες η επιδερμίδα σου χρειάζεται περισσότερη φροντίδα από ποτέ προκειμένου να αποφύγεις αυτούς τους ενοχλητικούς υπερχρωματισμούς.

Με τη νέα σειρά Cellular Filler, η NIVEA καινοτομεί και συστήνει τον Oρό κατά των Πανάδων. Πρόκειται για την πιο αποτελεσματική θεραπεία της NIVEA κατά των πανάδων με αποδεδειγμένα αποτελέσματα μετά από 4 εβδομάδες συστηματικής χρήσης. Χρησιμοποιείται σε πρόσωπο, ντεκολτέ αλλά και στα χέρια περιοχές του σώματος που εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο και παρουσιάζουν συνήθως τις αντιαισθητικές πανάδες. Ο Ορός κατά των Πανάδων Cellular Filler, δρα στη ρίζα του προβλήματος, χάρη στη σύνθεση που περιέχει έναν αναστολέα μελανίνης. Ως αποτέλεσμα μειώνει τις πανάδες και αποτρέπει τη δημιουργία νέων! 

Εμπιστεύσου λοιπόν τους ειδικούς και πες οριστικά αντίο στις πανάδες.