2 beauty tips για εσένα και 3 για τη μαμά σου

Ο χρυσός οδηγός για μια αλαβάστρινη επιδερμίδα.



Πολλοί λένε ότι το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας, άλλοι λένε ότι είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς στην εικόνα μας και κανείς από αυτούς δεν έχει άδικο. Ποιος λοιπόν δε θα ήθελε να έχει μια αψεγάδιαστη και λαμπερή επιδερμίδα; Εδώ λοιπόν θα βρεις τα καλύτερα beauty tips για κάθε ηλικία.

Ντεμακιγιάζ

Το άλφα και το ωμέγα για ένα υγιές στην όψη πρόσωπο είναι ο σωστός καθαρισμός. Γι’ αυτό το λόγο μην παραμελείς ποτέ το να ξεβάφεσαι στο τέλος της ημέρας. Επίλεξε τα κατάλληλα προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας σου και κάνε τα τον καλύτερο σύμμαχό σου.

Αντηλιακή προστασία

Σε καμία περίπτωση μην υποτιμήσεις την επίδραση που μπορεί να έχει ο ήλιος στο πρόσωπό σου. Εκτός από την επικινδυνότητα των ακτινοβολιών UVA καιUVB, υπάρχει και ο κίνδυνος της αφυδάτωσης. Μην ξεχνάς ποτέ λοιπόν, κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι το πρωί για να ξεκινήσεις τη μέρα σου, να χρησιμοποιείς αντηλιακό προσώπου με υψηλό δείκτη προστασίας.

Κρέμα Ημέρας

Ένα από τα βασικότερα προϊόντα περιποίησης προσώπου είναι η κρέμα ημέρας. Η ολοκαίνουρια σειρά Cellular Filler της NIVEA συστήνει την ιδανική κρέμα ημέρας για τις πιο ώριμες επιδερμίδες. Όχι μόνο χαρίζει την τέλεια ενυδάτωση στο πρόσωπό σου, αλλά με την προηγμένη της τεχνολογία, επαναφέρει και την ελαστικότητα και συμβάλλει δραστικά στη μείωση των ρυτίδων.

Κρέμα Νύχτας

Για το βράδυ, που είναι ο χρόνος μέσα στον οποίο η επιδερμίδα μας ξεκουράζεται και αναγεννιέται, η Cellular Filler παρουσιάζει και την Κρέμα Νύχτας η οποία βοηθάει αυτή τη φυσιολογική διεργασία του οργανισμού. Διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη και τις βραδινές ώρες, αναδομώντας παράλληλα ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες.