Το γιορτινό μακιγιάζ της τελευταίας στιγμής

Δες εδώ τι μπορείς να κάνεις με τα καλλυντικά που ήδη έχεις.



Δεν είχες σκοπό να κάνεις τίποτα τις γιορτές, ήθελες απλά να ξεκουραστείς και να απολαύσεις χαλαρά τις αργίες. Ναι μεν να φας με την οικογένειά σου αλλά χαλαρά πράγματα. Βέβαια σε παίρνει η φίλη σου τηλέφωνο και σε παρακαλάει για ώρες να βγείτε την πρωτοχρονιά. Δεν είσαι σε τρελή διάθεση αλλά εξάλλου της χρωστούσες χάρη από προηγούμενη φορά. Επειδή όμως εσύ νόμιζες ότι θα περνούσες την πρωτοχρονιά στον καναπέ βλέποντας Home Alone για να μπεις στο κλίμα, δεν είχες κάνει τα απαραίτητα ψώνια σου όπως outfit και μακιγιάζ με glitter! Φυσικά δεν έχεις όρεξη να πας στα μαγαζιά μόνο για ένα μακιγιάζ που θα φορέσεις ένα βράδυ οπότε πρέπει να σκεφτείς ένα γιορτινό βάψιμο με τα καλλυντικά που ήδη έχεις.

Αποκλείεται να μην έχεις κόκκινο κραγιόν άρα ένα από τα βασικά καλλυντικά ενός χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ το έχει ήδη. Για να το κάνεις πιο glamorous πέρασε και ένα lipgloss από πάνω για να δείχνει πιο πλούσιο.

Στα μάτια η πιο ασφαλής επιλογή για να πετύχεις το γιορτινό μακιγιάζ είναι φυσικά το eyeliner. Δεν είσαι όμως fan του eyeliner; Κάνε το καθημερινό βάψιμό σου και θα το σώσεις από αλλού.

Όλες θα έχουν πολύ glitter στο μακιγιάζ και τι κάνει το glitter; Λάμπει! Άρα και εσύ θα πρέπει να πετύχεις μια λάμψη χωρίς να έχεις όλες αυτές τις αστραφτερές σκιές. Αυτό μπορείς να το πετύχεις με το πολυαγαπημένο σου highlighter. Μόνο για αυτή τη βραδιά μπορείς να υπερβάλλεις λίγο ώστε να έχεις και εσύ τη χριστουγεννιάτικη λάμψη!