How to: Φτιάξε το νεσεσέρ σου σαν μια γνήσια beauty freak

Απόκτησε όμορφα καλλυντικά ψωνίζοντας έξυπνα!
How to: Φτιάξε το νεσεσέρ σου σαν μια γνήσια beauty freak



​Μπορεί να έχεις μόνο 5 μπλούζες και 5 παντελόνια αλλά έχεις όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου σε κραγιόν, limited edition καλλυντικά και glitter για παν ενδεχόμενο. Αναγνωρίζεις τον εαυτό σου; Τότε είσαι μια γνήσια beauty freak! Ξεκίνα οικονομία και ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές.

 

Μια γνήσια beauty freak επιλέγει την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Η διαφορά είναι μεγάλη όταν μιλάμε για ένα κραγιόν που έχει δύο ευρώ και ένα που έχει είκοσι. Σαφώς η ποιότητα είναι καλύτερη.

Καταλαβαίνεις πως το να χτίσεις ένα νεσεσέρ κοστίζει λίγο παραπάνω απ’ όσο θα ήθελες γι’ αυτό και εμείς σου προτείνουμε να ψωνίζεις έξυπνα! Αξίζει να δώσεις λίγο παραπάνω σε σκιές, ρουζ, foundation, concealer και φυσικά κραγιόν. Εκτός από πιο ωραίες συσκευασίες συνήθως έχουν και καλύτερη απόδοση τα high end καλλυντικά.

Ξεκίνα με basic χρώματα όπως είναι οι γήινες σκιές, τα κόκκινα κραγιόν και πάει λέγοντας. Με τα basic ξέρεις πως δεν θα σπαταλήσεις τα χρήματά σου άσκοπα. Μόλις είσαι καλυμμένη άρχισε να γεμίζεις την συλλογή σου με πιο ιδιαίτερα κομμάτια εκείνα που δηλαδή δεν είναι απαραίτητα αλλά δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά! Οκ, ίσως είναι υπερβολή αλλά αν λατρεύεις τα καλλυντικά θα καταλαβαίνεις τι εννοούμε.

Παρακάτω εμείς σου έχουμε μια λίστα με high end καλλυντικά που λατρεύουμε. Πάρε ιδέες και βγες για ψώνια!