Μικρό Στήθος:Πώς να κάνεις το στήθος σου να φαίνεται μεγαλύτερο

Συμβουλές για να μην χρειαστείς να πας σε πλαστικό χειρούργο.
Μικρό Στήθος:Πώς να κάνεις το στήθος σου να φαίνεται μεγαλύτεροΌταν είχα έρθει τις πρώτες φορές στην Ελλάδα (ζούσα Ολλανδία) μου είχε κάνει εντύπωση ότι όλες έχουν τόσο μεγάλο στήθος. Βέβαια μπορεί να τα έβλεπα όλα πιο μεγάλα μιας και ήμουν εγώ μικρή ακόμα αλλά σε μια συζήτηση με τη μητέρα μου, μου είπε ότι όντως ίσχυε αυτό. Μεγαλώνοντας είδα όλες τις συμμαθήτριές μου να έχουν μικρό στήθος και εγώ που φορούσα και φοράω 75Β να με θεωρούν τυχερή! Εκτός από την πλαστική υπάρχουν μερικά κόλπα για να δείξει το στήθος σου μεγαλύτερο.

 

Push Up.

Τα σουτιέν πρέπει να είναι ακριβώς το νούμερό σου για να σου δώσουν την υποστήριξη που χρειάζεται. Ζήτησε βοήθεια από την πωλήτρια για το σουτιέν που θα σου κάνει γιατί το πιο πιθανό είναι να φοράς και εσύ λάθος νούμερο. Το καλύτερο σουτιέν είναι τα push up γιατί έχουν ένα μικρό μαξιλαράκι στο κάτω μέρος με αποτέλεσμα να ανασηκώνουν το στήθος. Μέχρι και εγώ που δεν έχω πάρα πολύ ανάγκη αυτά φοράω γιατί μου αρέσει το αποτέλεσμα...

Τα ρούχα.

Φόρεσε μπλούζες ή wrap φορέματα που έχουν βαθύ κόψιμο και κολακεύουν το στήθος. Το χειρότερο που μπορείς να βάλεις είναι κάτι σε στράπλες. Το κόψιμο δεν βοηθάει καθόλου να φανεί το στήθος με αποτέλεσμα να φαίνεται εκείνο το σημείο τελείως πλάκα.

Μακιγιάζ.

Δεν εννοώ στο πρόσωπο... Υπάρχει τρόπος με το μακιγιάζ να φαίνεται το στήθος σου πιο γεμάτο. Με ένα bronzer σχημάτισε 2 ημικύκλιους πάνω από το στήθος μέχρι και ανάμεσα και μετά με ένα πινέλο άπλωσέ το καλά ώστε να φανεί μόνο σαν σκιά. Η σκιά αυτή δίνει βάθος και με αποτέλεσμα την ψευδαίσθηση πιο γεμάτου στήθους.

Μικρή μέση, μεγάλο στήθος.

Κάνοντας την μέση μικρότερη, το στήθος φαίνεται αμέσως μεγαλύτερο. Φόρεσε ψιλόμεσα παντελόνια και φούστες ή φορέματα που σφίγγουν στη μέση κατά προτίμηση και με μεγάλο ντεκολντέ.

Χάπια.

Υπάρχουν ειδικά χάπια που μπορείς να τα βρεις σε κάποια φαρμακεία που μεγαλώνουν προσωρινά το στήθος. Όταν σταματήσεις να τα παίρνεις τότε και το στήθος σου θα γυρίσει στο κανονικό του μέγεθος. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αναφορά τα συγκεκριμένα χάπια ρώτησε τον γιατρό σου ή τον φαρμακοποιό σου.