Θες tattoo; Δες υπέροχα σχέδια με λουλούδια

Καιρός να κάνεις μία επίσκεψη στον τατουατζή σου!
Θες tattoo; Δες υπέροχα σχέδια με λουλούδια



Ήθελα να γράψω ένα άρθρο για τατουάζ. Το να βάλω όμως γενικά σχέδια που μου αρέσουν δεν ήταν ωραίο οπότε σκέφτηκα να το κατηγοριοποιήσω. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν να κάνω τατουάζ με λουλούδια. Όχι, επειδή μου αρέσουν τόσο πολύ απλά έψαχνε η μητέρα μου να κάνει ένα πολύ πρόσφατα. Όσο έψαχνα λοιπόν στο Pinterest να βρω ωραία σχέδια, βρήκα πολύ ωραία! Τόσο ωραία που τελικά θέλω και εγώ ένα από αυτά:

Αν λατρεύεις τους vintage πίνακες της γιαγιάς σου τότε αυτό το σχέδιο θα το λατρέψεις! Το μυστικό είναι στα χρώματα φυσικά. Απέφυγε τα πολύ έντονα γιατί αλλιώς δεν θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Άλλο ένα υπέροχο σχέδιο είναι να συνδυάσεις vintage λουλούδια με κάποιο γραμμικό σχέδιο. Ναι, ναι είναι λίγο hipster αλλά πρέπει να παραδεχτείς πως είναι ωραίο.

Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να κάνεις μόνο λουλούδια. Μπορείς να τα συνδυάσεις με κάποιο άλλο σχέδιο το οποίο θα είναι μονόχρωμο για να τραβήξουν την προσοχή τα πολύχρωμα σου λουλούδια.

Δεν είναι όμως απαραίτητο να βάλεις χρώμα. Κάνοντας σκιές με λίγο γκρι χρώμα μπορείς να τους δώσεις το 2D αποτέλεσμα χωρίς να το γεμίσεις με χρώματα.

Τέλος, μπορείς να κάνεις λουλούδια σε old school με ή χωρίς χρώμα. Ανάλογα με τα γούστα σου φυσικά!