Μάθε πώς να κάνεις το άρωμά σου να κρατήσει περισσότερο

Μερικές απλές συμβουλές για να μυρίζεις όμορφα όλη μέρα.



Στις περισσότερες γυναίκες αρέσει να αρωματίζονται και σίγουρα εσύ δεν θα είσαι η εξαίρεση για να το διαβάζεις αυτό. Μπορεί να είσαι από αυτές που φοράνε διαφορετικό σε κάθε περίσταση ή μπορεί να είσαι και της λογικής ότι θέλεις να έχεις ένα άρωμα το οποίο θα είναι το χαρακτηριστικό σου, όπως και να έχει θέλεις η μυρωδιά να κρατάει όλη μέρα. Αυτές οι συμβουλές θα σε βοηθήσουν...

 

Ρίξε το άρωμα απευθείας στο σώμα σου γιατί όταν θα ντυθείς θα εξαπλωθεί και στα ρούχα σου οπότε αν είσαι τυχερή θα μυρίσει και η μπλούζα σου που μπορεί να κρατήσει περισσότερη ώρα τη μυρωδιά.

Αν έχεις λιπαρό δέρμα είσαι από τις τυχερές γιατί κρατάει περισσότερη ώρα το άρωμα. Αν όχι βάλε την ενυδατική του προτού ψεκαστείς. Σε περίπτωση που το συγκεκριμένο άρωμα δεν βγαίνει σε ενυδατική, βάλε μία χωρίς μυρωδιές ώστε να μην τα μπερδέψεις.

Ψέκασε το άρωμα όπου μπορείς να νιώσεις τον σφυγμό σου όπως πίσω από τα αφτιά, στο λαιμό σου, πίσω από τα γόνατα, στους καρπούς και μέσα στους αγκώνες. Με αυτό τον τρόπο θα κρατήσει παραπάνω.

Μην τρίβεις το άρωμα αφού το έχεις ψεκάσει γιατί θα χαλάσεις τη σύσταση με αποτέλεσμα να εξατμιστεί η περισσότερη μυρωδιά.

Προστάτεψε τα αρώματα από τις καιρικές συνθήκες όπως υγρασία, φως και θερμότητα.

Διάλεξε κάποιο για βάση που να έχει από τη φύση του πολύ έντονη μυρωδιά όπως το πεύκο, βανίλια, λιβάνι, κέδρο και άλλα.