Όλες οι μέθοδοι αποτρίχωσης: Τα υπέρ και τα κατά

Εμείς σου βρήκαμε 4 επιλογές , η απόφαση δική σου.
Όλες οι μέθοδοι αποτρίχωσης: Τα υπέρ και τα κατά



Το καλοκαίρι δεν αργεί και τα σορτσάκια, οι φούστες και τα μικρά κοντά φορεματάκια τοποθετούνται σιγα- σιγά στα πρώτα ράφια της ντουλάπας. Αυτό που μας απασχολεί όμως είναι, πως για να  φορέσουμε τα αγαπημένα μίνι, θα πρέπει τα πόδια μας να είναι περιποιημένα και μεταξένια.

Έχεις προβληματιστεί για το ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος για να αποτριχώνεις τα πόδια σου. Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα, γιατι τα πόδια μας το καλοκαίρι πρέπει να λάμπουν!

Αποτρίχωση με κερί: Ο πόνος είναι υποφερτός. Θα σου κρατήσει περίπου 20 μέρες. Αλλά μέχρι να το κάνεις κάνονισε να κρύβεις τα πόδια σου, με μακρυά φορέματα ή παντελόνια και απότρεψε το αγόρι σου να σε χαιδεύει στα πόδια!

Laser: Αν επιλέξεις να το κάνεις μόνο στα πόδια ο πόνος αντέχεται. Αν όμως θέλεις και μπικίνι ή μασχάλες τότε προετοιμάσου ψυχολογικά! Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά τέλειο. Αξίζει ο πόνος που θα τραβήξεις. Ξεχνάς πως είναι να έχεις τρίχες και το άγχος της αποτρίχωσης. Αλλά δυστυχώς για να το κάνεις θα πρέπει να μην εκτίθεσαι στον ήλιο, μέχρι οι συνεδρίες σου ολοκληρωθούν και επίσης να μην είσαι καθόλου μαυρισμένη.

Μηχανή αποτρίχωσης: Ο πόνος είναι αρκετός. Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό , δεν κάνει ερεθισμούς και κρατάει περίπου 20 μέρες. Δεν είναι ίδιο με την αποτρίχωση με κερί αλλά γλιτώνεις τα χρήματα που θα έδινες.

(Το κλασσικότερο όλων) ξυραφάκι: Γνωρίζουμε όλες μας πως δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος. Αλλά καλώς ή κακώς είναι η πιο εύκολη και γρήγορη λύση σε μια ‘κρίσιμη΄ στιγμή. Για αυτό ότι και αν έχεις επιλέξει, να έχεις πάντα στο νεσεσέρ σου ένα ξυραφάκι!