10 Λάδια σώματος, για το πιο εξωτικό μαύρισμα!

Για να ζηλέψουν όλοι φέτος το μαύριμά σου…
10 Λάδια σώματος, για το πιο εξωτικό μαύρισμα!



Ο Αύγουστος έχει μπεί για τα κάλα, και η άδειά σου πλησιάζει. Έχεις μια αίσθηση ελευθεριάς και ξεγνοιασάς, και ας είσαι ακόμα στην πόλη. Μόνο όλη η διαδικάσια, που θα πας να αγοράσεις τα πράγματα που θα χρειαστείς, θα φτιάξεις πράγματα και θα διαλέξεις το βιβλίο που θα σου κρατάει συντροφιά στην παραλία είναι αρκετά για ανέβει η διάθεσή σου στα ύψη!

Υπάρχει όμως ένα item, το οποίο είναι το must have των καλοκαιρινών σου διακοπών, και δεν είναι άλλο απο το λάδι σώματος, που θα χαρίσει στο σώμα σου το πιο χρυσαφένιο και εξωτικό χρώμα! Η ποικιλία που θα βρεις στην αγορά είναι τεράστια και επιλογές σου πολλές

 

Όμως πρόσεχε να κάνεις την σωστή επιλογή. Επέλεξε κάποιο με δείκτη προστασίας, που θα σου χαρίσει μπρονζέ αποτέλεσμα. Ανάλογα με το πόσο λευκή είσαι, θα επιλέξεις και τον κατάλληλο δείκτη προστασίας, ο οποίος είναι απαραίτητος αφού οσό και αν μας αρέσει το χρώμα που μας δείνει ο ήλιος, έχει γίνει πολύ επικίνδυνος και πρέπε να είμαστε πολύ προσεκτικές στις ώρες που εκτίθουμε το σώμα μας στον ήλιο και στην διάρκεια.

Ετοιμάσαμε μια gallery με 10 λάδια σώματος που θα σου χαρίσουν το πιο τροπικό μαύρισμα!