Το nude στα νύχια είναι trend! Βρές το nude που σου ταιριάζει!

Είναι το απόλυτο trend!



Αν το καλοσκεφτείς το χρώμα που θα επιλέξεις να βάψεις τα νύχια σου, εξαρτάται σε αρκετά μεγάλο βαθμό, από τον τόνο της επιδερμίδας σου… Υπάρχουν κάποια χρώματα που πάνε σε όλους τους τύπους δέρματος, όπως κατά κύρια βάση τα σκούρα. Υπάρχουν όμως χρώματα που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, ένα από αυτά είναι και τα nude. Κάθε nude διαφέρει, για αυτό και εσύ θα πρέπει να βρείς το σωστό nude βερνίκι που θα ταιριάζει στην δική σου επιδερμίδα!

Αν έχεις πολύ ανοιχτή επιδερμίδα οτιδήποτε πολύ μπεζ ή σκούρο (που να έχει δηλαδή μέσα του καφέ) θα δείχνει ξένο. Επίλεξε ένα βερνίκι που να έχει μέσα λίγο ροζ…

Αν έχεις μεσαία επιδερμίδα επένδυσε σε βερνίκια σε ζεστούς τόνους και πες όχι σε ψυχρά χρώματα που θα κάνουν αντίθεση με τον τόνο σου. Σε ότι έχει να κάνει με τα nude οτιδήποτε έχει μέσα του ζεστές καφέ αποχρώσεις είναι ιδανικό.

Όσο πιο σκούρα είναι η επιδερμίδα σου τόσο πιο σκούρο το βερνίκι που θα επιλέξεις. Απόφυγε τα ανοιχτόχρωμα nude και προτίμησε βερνίκια που κινούνται στα χρώματα του latte, σοκολατί, καφέ.