Νύχια 2018: 20+1 μανικιούρ που θα λατρέψεις!

Δεν φαντάζεσαι πόσα διαφορετικά manicure μπορείς να κάνεις...



Τα νύχια είναι από τα σημεία που μας απασχολούν συχνά πυκνά, αφού πάντα τα θέλουμε περιποιημένα και καθαρά, αλλά βαριόμαστε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Μιας και οι περισσότερες από εμάς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να πηγαίνουμε σε κάποιο nail bar συχνά για manicure-pedicure, πρέπει να βρούμε τρόπους να κάνουμε μόνες μας τα νύχια μας.

Αν αγοράσεις ένα καλό μαύρο μανό, που το φθινόπωρο και χειμώνα είναι must για τα νύχια, μπορείς να βρεις τρόπους να τα κάνεις να δείχνουν κάθε φορά και διαφορετικά!

Ακόμα και αν το χέρι σου δεν πιάνει πολύ για να βάψεις μόνη σου τα νύχια, το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι καθαρά και περιποιημένα.

Κάνε γραμμικά σχέδια στα άβαφα νύχια σου με μαύρο μανό. Αποτελεί τάση για φέτος και μπορείς να το κάνεις μόνη σου πανεύκολα, χρησιμοποιώντας ένα  σέλοτειπ στα σημεία που θες να κάνεις το σχέδιο.

Ακόμα και αν δεν μπορείς ούτε αυτό να κάνεις , μερικές μικρές μαύρες τελείες θα κάνουν τα νύχια σου να δείχνουν unique και stylish!

Άλλη μια λύση είναι να αγοράσεις ένα top coat που θα το τοποθετήσεις αφού περάσεις το  μανό και θα δώσει ματ όψη στα νύχια σου, που είναι και αυτό τάση για φέτος.

Στην gallery που ακολουθεί θα δεις 20+1 διαφορετικά manicure που μπορείς να κάνεις μόνη σου, χρησιμοποιώντας μόνο ένα μαύρο μανό!