Αρώματα για το φθινόπωρο: 10 αρώματα , για να μυρίσει φθινόπωρο!

Γιατί το άρωμα σου , είναι το σήμα κατατεθέν σου...
Αρώματα για το φθινόπωρο: 10 αρώματα , για να μυρίσει φθινόπωρο!



Το άρωμα τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες , είναι το χαρακτηριστικό τους, πάντα η κολώνια ή το άρωμα που ο καθένας φοράει είναι το σημάδι του, αφού από όπου και αν περάσει θα αφήσει την δική του μυρωδιά! Για τις γυναίκες πιο συγκεκριμένα η κολώνια είναι ένα αντικείμενο που δεν αποχωρίζετε ποτέ και πάντα σε μια γυναικεία τσάντα δεν θα λείπει το χαρακτηριστικό άρωμα της.

Συνήθως την κολώνια που επιλέγουμε την χρησιμοποιούμε για χρόνια και δύσκολα την αλλάζουμε.Είναι το σημάδι μας και συνδεόμαστε με αυτή , γιάτι ο καθένας έχει την δική του προσωπική μυρωδιά , που μενει ανεξίτηλη στην μνήμη των διπλανών μας.

Γι αυτό και εσύ , που σου είναι δύσκολο να αλλαξεις κολώνια , γιατί θεωρείς πως έχει γίνει πια μέρος των προσωπικών χαρακτηριστικών σου , ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Πολλοί απο τους αγαπημένους μας σχεδιαστές , κυκλοφορούν τα νέα τους αρώματα και δεν γίνεται να αντισταθείς!

Η ποικιλία σε μυρωδιές και αισθήσεις είναι μεγάλη και καλύπτει όλα τα γούστα. Αν λοιπόν θές να κάνεις μια αλλαγή και να αλλάξεις το δικό σου αρωμα , είναι  η κατάλληλη περίοδος για να το κάνεις. Γιατί μην ξεχνάς πως μια αλλαγή δεν έκανε ποτέ κακό. Βγές από ότι έχεις συνηθίσει, και αλλάξε ότι πιστεύεις πως χρειάζεται αλλαγή, ξεκίνα με την κολώνια σου. Πιστεύω πως θα βρείς πολύ καλύτερη!

Οι εποχές αλλάζουν, όπως και οι άνθρωποι. Για αυτό και εσύ, πήγαινε στο πιο κοντινο κατάστημα με αρώματα, και ξεκίνα την δοκιμή! Dior, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Burberry, Carolina Herrera, Jo Malone, Paco Rabanne και μερικοί ακόμα, είναι στην δική μας λίστα με τα αγαπημένα, και στα πρώτα ράφια με τα αρώματα που θα βρείς τώρα στα Beauty shops.Πιο κάτω θα δεις αναλυτικά, όλα τα αγαπημένα αρώματα, που κυκλοφορούν τώρα στην αγορά, με μυρωδιές ονειρεμένες! Επέλεξε, όποιο ταιριάζει στην δική σου ψυχωσύνθεση και κάνε το να γίνει το νέο σήμα κατατεθέν σου!

Miss Dior Absolutely Blooming από Christian Dior είναι ένα Φρουτωδες Λουλούδενιο άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Miss Dior Absolutely Blooming κυκλοφόρησε το έτος 2016. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Francois Demachy. Οι νότες κορυφής είναι βατόμουρο, ρόδι, Φραγκοστάφυλλο και ροζ πιπέρι; οι μεσαίες νότες είναι Μαγιάτικο τριαντάφυλλο και παιώνια; η νότα της βάσης είναι λευκός μόσχος.

Si Rose Signature από Giorgio Armani είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Si Rose Signature κυκλοφόρησε το έτος 2016. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Julie Masse. Το άρωμα περιέχει τριαντάφυλλο του Μάϊ, τριαντάφυλλο Δαμασκού, Περγαμόντο, Μανταριν ορανζ, φρέζια, Φραγκοστάφυλλο, Βανίλια, Oσμανθός, ίριδα, Αμπρετη (Μολόχα), Κεχριμπάρι και πατσουλί.

Good Girl από Carolina Herrera είναι ένα Ανατολιτικο Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Good Girl κυκλοφόρησε το έτος 2016. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Louise Turner. Οι νότες κορυφής είναι Αμύγδαλο και Καφές; οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί σαμπακ και τουμπερόζα; οι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα και Κακάο.

My Burberry Black από Burberry είναι ένα Ανατολιτικο Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. My Burberry Black κυκλοφόρησε το έτος 2016. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Francis Kurkdjian. Η νότα κορυφής είναι γιασεμί; οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο και ροδάκινο; οι νότες της βάσης είναι πατσουλί και Κεχριμπάρι.

Για το φθινόπωρο ο οίκος Jo Malone μας συστήνει στην πιο πρόσφατη αρωματική της δημιουργία, το Basil & Neroli! Ο βασιλικός και το νερολί που είναι τα δύο βασικά συστατικά του αρώματος βγάζουν μια δροσερή αίσθηση που σε ξυπνά, ενώ είναι έντονα παιχνιδιάρικο. Από τα πιο ιδιαίτερα αρώματα που φυσικά δεν μυρίζεις παντού!

Μon Paris από Yves Saint Laurent είναι ένα Φρουτενιο Συπρε άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Mon Paris κυκλοφόρησε το έτος 2016. Mon Paris έχει δημιουργηθεί από Olivier Cresp, Harry Fremont και Dora Baghriche-Arnaud. Οι νότες κορυφής είναι φράουλα, βατόμουρο, αχλάδι, Περγαμόντο Καλαβρίας, Καλόνη, πορτοκάλι και μανταρίνι; οι μεσαίες νότες είναι ντατούρα, παιώνια, άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί σαμπακ και κινεζικό γιασεμί; οι νότες της βάσης είναι φύλλο πατσουλί Ινδονησίας, λευκός μόσχος, Αμπροξάν, πατσουλί, Κέδρος, βρύα και Βανίλια.

 

Νέο άρωμα από την οικογένεια Les Infusions de Prada, Mimosa. Πούδρε και λουλουδάτο, αισθάνεσαι σχεδόν αυτή την βελούδινη αίσθηση στο σώμα σου όταν το φοράς!

Το Classique Essence de Parfum ξεκινά με την φρέσκια πικάντικη νότα του τζίντζερ. Η καρδιά από γιασεμί Σαμπάκ (αραβικό ή φούλι) και πορτοκαλανθό βασίζεται σε μια φλογερή βάση πλούσιων ξύλων, βανίλιας και κρέμας σαντιγύ. Το γύαλινο, πολυεδρικό μπουκάλι του αρώματος έχει λιγότερο πλούσιο στήθος και πιο τονισμένους γοφούς σε σχέση με το αρχικό. Η σύνθεση υπογράφεται από την αρωματοποιό Daphne Bugey.

Peonia Nobile από Acqua di Parma είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Peonia Nobile κυκλοφόρησε το έτος 2016. Το άρωμα περιέχει πιπέρι μαύρο, βατόμουρο, παιώνια, Γεράνι, τριαντάφυλλο Τουρκίας, φρέζια, Κεχριμπάρι, πατσουλί και Μόσχος.

Olympea Aqua από Paco Rabanne είναι ένα Υδατινο Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Olympea Aqua κυκλοφόρησε το έτος 2016. Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο Καλαβρίας, Υδάτινες νότες, Πετιτ γκρέιν, γκρειπ φρουτ και πορτοκάλι; οι μεσαίες νότες είναι άνθος τζίντζερ, γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς, ροδάκινο και τριαντάφυλλο; οι νότες της βάσης είναι Βανίλια, αλάτι, Ζωϊκό Άμπερ, ξύλο κασμίρι, Βενζόη και σανδαλόξυλο.