Γκρι νύχια, το ιδανικό βερνίκι για τον χειμώνα

Το γκρι έχει πολλές αποχρώσεις...Οι αποχρώσεις του χειμώνα , κυμαίνονται σε ήσυχο και γήινο ύφος. Μπεζ, ώχρα, καφέ αλλά και γκρι είναι οι κύριες χειμωνιάτικες αποχρώσεις. Σε ρούχα, παπούτσια και φυσικά στα νύχια! Τώρα που ο Οκτώβριος κάνει τα πρώτα του βήματα, έτσι και εσύ θα πρέπει να αποδεχτείς πως το καλοκαίρι έχει τελειώσει… Ξεκίνα δειλά δειλά να φυλάς τα πολύ καλοκαιρινά κομμάτια της ντουλάπας σου, και ενέταξε μέσα σε αυτή τα φθινοπωρινά και ζεστά items… Όπως θα κάνεις στην ντουλάπα σου, έτσι συνέχισε και με ότι έχει να κάνει με την ομορφιά. Διαφορετικό μακιγιάζ, και φυσικά διαφορετικά νύχια! Μην βιαστείς να ξεκινήσεις τα σκούρα βερνίκια, γιατί το απόλυτα χειμωνιάτικο χρώμα στα νύχια είναι το γκρι, και πιο συγκεκριμένα το ποντικί γκρι. Ούτε πολύ σκούρο αλλά σε καμία περίπτωση ανοιχτό.

Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις, αλλά και σχέδια που μπορείς να κάνεις με γκρι βερνίκια. Σκούρο γκρι, για σένα που δεν κρατιέσαι να βάψεις μαύρα τα νύχια σου, ούτε πολύ ανοιχτό, αλλά ούτε πολύ σκούρο γκρι (που είναι και το φθινοπωρινό must), και το ανοιχτόχρωμο γκρι.

Τα νύχια σε εμάς τα κορίτσια είναι από αυτά που περιποιούμαστε αρκετά συχνά, και θέλουμε να είναι πάντα περιποιημένα και όμορφα. Για αυτό και εσύ, που όποτε πας για manicure, μπερδεύεσαι και μπλέκεσαι ανάμεσα με παλέτες με βερνίκια, στο επόμενο  manicure σου επέλεξε γκρι! Και θα με θυμηθείς!

Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις όλα τα αγαπημένα μας γκρι manicure, για να διαλέξεις όποιο σου αρέσει, και να το κάνεις και εσύ…