Bronze goddess: Πως θα διαρκέσει το μαύρισμα σου περισσότερο από όσο φαντάζεσαι

Έτσι είναι το μαύρισμα , θέλεις λίγο ακόμα.
Bronze goddess:  Πως θα διαρκέσει το μαύρισμα σου περισσότερο από όσο φαντάζεσαι



Δεν έχεις παρατηρήσει ότι το καλοκαίρι  η φίλη σου, ο κολλητός σου, η ξαδέρφη σου στο χωριό ακόμα και η αδερφή σου που την βλέπεις κάθε μέρα ομορφαίνουν; Ξέρεις τι, για όλα φταίει ο ήλιος και η μαυρισμένη επιδερμίδα. Τόσο το πρόσωπο όσο και το σώμα δείχνει πιο λαμπερό, υγιές και σίγουρα πιο όμορφο. Για παράδειγμα φέτος εγώ στις διακοπές μου δεν έβαλα καμία μέρα make-up. Λίγη αδιάβροχη μάσκαρα, ρουζ και έξω από το σπίτι. Μαύρισα και ησύχασα, κάτι τέτοιο.

Και τώρα εδώ στο γραφείο (μαυρισμένη ακόμα), σκέφτομαι τι να κάνω για να κρατήσω το μαύρισμα μου, γιατί μαζί με αυτό κρατάω ζωντανές και τις καλοκαιρινές αναμνήσεις. Μελοδραματικό πολύ;

Έψαξα, δοκίμασα και σήμερα θα μάθεις πώς να μην μελαγχολείς κοιτάζοντας τις καλοκαιρινές σου φωτογραφίες. Παράταση στο μαύρισμα; Γίνεται!

  1. Ενυδάτωση

Μέσα στην ημέρα ή ακόμα καλύτερα μετά το μπάνιο εφάρμοσε την αγαπημένη σου κρέμα σώματος ή ένα λαδάκι. Όταν ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου, δεν ξεφλουδίζει εύκολα άρα δεν φεύγει και το μαύρισμα σου. Απλό και δοκιμασμένο τρικ.

  1. Νερό

Ενυδάτωση δεν θέλουμε μόνο στην επιδερμίδα μας αλλά και μέσα μας. Πιες πολύ νερό καθημερινά και ενυδατώσου μέσα και έξω.

  1. Bye Bye αποτρίχωση

Για λίγο καιρό απόφυγε την αποτρίχωση με κερίγιατί όπως είναι λογικό θα ξεφλουδίσεις πολύ γρήγορα. Το μαύρισμα γίνεται στο πάνω στρώμα της επιδερμίδας μας και με την αποτρίχωση θα το αποχαιρετήσεις άμεσα.

  1. Eat and repeat

Βάλε στην διατροφή σου καρότα, σπανάκι και γλυκοπατάτες. Είναι τροφές πλούσιες σε βήτα-καροτίνη οι οποίες θα επιταχύνουν και θα τονίσουν το μαύρισμα σου.

  1. Κάνε μια βουτιά

Όποτε έχεις ευκαιρία πήγαινε για μπάνιο και συγχρόνως για ηλιοθεραπεία. Ακόμα καλύτερα παίξε κάποιο άθλημα όπως ρακέτες ή beach volley. Εφάρμοσε και ένα αντηλιακό με επιταχυντική δράση και δεν θα έχεις για τίποτα να ανησυχείς όσον αφορά το μαύρισμα σου. Εκεί θα μείνει μην ανησυχείς.