Άρωμα: Πόσο πρέπει να βάλεις για να κάνεις σωστή εντύπωση

Εσύ μπορεί να μην μυρίζεις πια το άρωμά σου αλλά αυτό δεν σημαίνει και ότι οι γύρω σου δεν το μυρίζουν...
Άρωμα: Πόσο πρέπει να βάλεις για να κάνεις σωστή εντύπωσηΤώρα που πλησιάζουν οι γιορτές θα αρχίσουν και τα δώρα. Από τα πιo συνηθισμένα είναι τα σετ με άρωμα, bodylotion και shower gel γιατί είναι κάτι εύκολο, μια καλή τιμή για ένα καλό δώρο και το πιο πιθανό να σου αρέσει απ' ότι ένα ρούχο. Ωραία όλα αυτά αλλά πόσο άρωμα είναι αρκετό;

Αν είναι και αυτό που παίρνεις χρόνια, σίγουρα δεν θα σου μυρίζει τόσο έντονα πια, αυτό δεν σημαίνει ότι στους υπόλοιπους περνάς απαρατήρητη. Πρόσεχε λοιπόν πόσες φορές θα ψεκαστείς, μπορείς να ρωτήσεις και κάποιο κοντινό πρόσωπο αν τους μυρίζει το άρωμα για να ξέρεις αν θα βάλεις πιο πολύ.

Αν προσθέσεις και το bodylotion στο άρωμα θα μυρίζεις από χιλιόμετρα μακριά και όχι δεν είναι κομπλιμέντο αυτό. Θυμήσου πως είναι όταν μπαίνεις στις συγκοινωνίες και έχει τόσο κόσμο και είναι ένας που μυρίζει ιδρώτα πόσο αποπνιχτικά είναι. Μπορεί το Chanel που έβαλες να μην είναι το ίδιο με την απλυσιά αλλά αν βάζεις τόσο πολύ, πίστεψέ με, χάνει τη χάρη του...

Το Eau de Toilette και το Eau de Parfum είναι δύο διαφορετικά πράγματα για κάποιο λόγο, δεν είναι για να τα συνδυάζεις και τα δύο μαζί. Το πρώτο είναι πιο ελαφρύ από το δεύτερο. Αν κατέχεις και τα δύο στη συλλογή σου χρησιμοποίησε το Eau de Toilette το πρωί όπου η μύτη είναι πιο ευαίσθητη και για το βράδυ το Eau de Parfum.

Αν από την άλλη έχεις και το shower gel, φυσικά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις απλά συνδύασε το καλύτερα με το Eau de Toilette εκτός αν έχει περάσει αρκετή ώρα από τότε που είχες κάνει μπάνιο ώστε να μην μυρίζει τόσο έντονα πια το δέρμα σου.

Σε κανέναν δεν αρέσει το πολύ άρωμα οπότε για να μην σε αποφεύγουν χρησιμοποίησε τα σετ αυτά με μέτρο, ειδικά όταν θα συναντήσεις το αγόρι σου. Δεν θέλεις να σε φιλάει στο λαιμό και να ξινίζει.