Πώς να κάνεις τη μαμά σου να κλαίει από ευτυχία

Οι αδερφοί Luxton θα σου δώσουν μια ιδέα.
Πώς να κάνεις τη μαμά σου να κλαίει από ευτυχία



Η αναπαραγωγή παλιών φωτογραφιών από την παιδική ηλικία είναι η νέα μόδα στην Αμερική που σύντομα θα έρθει και στη χώρα μας. Η ιδέα ξεκίνησε από την Αργεντινή φωτογράφο Irina Werning, η οποία δημιούργησε ένα πολύ ενδιαφέρον λεύκωμα με το όνομα «Επιστροφή στο Μέλλον» (Back to the future). Σε αυτό, παίρνει παλιές φωτογραφίες ανθρώπων και τις αναπαράγει με ακρίβεια βάζοντας τους ίδιους να στηθούν όπως στην παλιά φωτογραφία. Τα ίδια πρόσωπα, το ίδιο σκηνικό, πολλά όμως χρόνια αργότερα.

Την πρωτότυπη ιδέα «έκλεψαν» οι αδερφοί Luxton, θέλοντας να φτιάξουν το δικό τους λεύκωμα με φωτογραφίες της παιδικής τους ηλικίας και να το χαρίσουν στην μαμά τους σαν χριστουγεννιάτικο δώρο.

Με αυτό τον τρόπο θέλησαν να θυμίσουν στην μητέρα τους τις παλιές καλές μέρες και να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους και την μεταξύ τους αδερφική αγάπη που με τα χρώμα έγινε πιο δυνατή καθώς μεγάλωναν και οι ίδιοι.

Ίσως μία από τις πιο πρωτότυπες και συγκινητικές ιδέες για δώρο στην μαμά σου… μήπως να αρχίσεις να κοιτάς παλιές φωτογραφίες;

Πηγή: then-and-now-photos.tumblr.com

Κείμενο: Μπέτυ Σύγγελου