Εγώ πότε θα γίνω μάνα;

Τα σημάδια που δείχνουν ότι το καμπανάκι σου χτύπησε.
Εγώ πότε θα γίνω μάνα;



Άσε τα κλισέ του τύπου «δεν παντρεύομαι, εγώ δεν σοβαρεύομαι». Αφού βλέπεις μωρά και λιώνεις. Πετυχαίνεις μωρά στο δρόμο και τα κυνηγάς από πίσω, τρομάζοντας τις δύσμοιρες μανούλες. Δες όλα τα σημάδια ότι ήρθε και η δική σου σειρά.

Όταν ακούς μωρά να κλαίνε, εσύ αναφωνείς «Ωωωωω»
Με φάτσα κουταβιού. Και μέσα σου λες «μα τι ωραία που κλαίει». Γρήγορα πιάσε δουλειά. Η μάνα που έκρυβες μέσα σου αποκαλύφθηκε.

Κάνεις σαν να είδες τον Brad Pitt στο δρόμο
Κοιτάζεις με έκπληξη και θαυμασμό όποιο μικροσκοπικό πλασματάκι περνά από δίπλα σου, ενώ παράλληλα σκέφτεσαι «αχ θέλω κι εγώ ένα τέτοιο».

Πριν πέσεις για ύπνο σκέφτεσαι παιδικά ονόματα
«Εγώ, όταν με το καλό μου τύχει, θα την πω Μυρσίνη. Όχι Δανάη. Ή μάλλον καλύτερα Ήρα σαν την Ολύμπια θεά. Να γκουγκλάρω λίγο ακόμα;».

Κολλάς το πρόσωπό σου στην τηλεόραση όταν βλέπεις μωράκια
Διαφημίσεις πάνων, φρουτοκρεμων, παιδικών σαμπουάν, γαλατων. Κι εσύ να κοιτάς με βλέμμα αγελάδας λέγοντας «Αχου το!».

Παίρνεις «συνεντεύξεις» από μαμάδες
Παντός είδους και επί παντός επιστητού. Ξέρεις ήδη ό,τι χρειάζεται. Το μόνο που σου λείπει είναι ένα κανονικό μωρό κι όχι εκείνο που έχεις ακόμα στο κρεβάτι σου από τα παιδικά σου χρόνια.

Είσαι πάντα πρόθυμη για baby–sitting
Της αδερφής σου, της κολλητής, της γειτόνισσας το παιδί είναι δύο φορές παιδί σου. Όχι ακριβώς, αλλά τι να κάνεις που ξύπνησε η μάνα που έκρυβες μέσα σου;

Η ιδέα ότι θα χάσεις τον ύπνο σου για αρκετό καιρό σου φαίνεται super
Τόσα ξενύχτια έχεις ρίξει σε μπαράκια και μπουζούκια. Τώρα στη σκέψη ότι θα χάσεις τον ύπνο σου για έναν ανθρωπάκο σου φαίνεται παράδεισος. 
      

Ρίξε εδώ και μία ματιά τι σχέση έχει το φεγγάρι με τη γονιμότητα της γυναίκας (για πιο σίγουρα αποτελέσματα).