Έξι μέρες, έξι διαφορετικά outfit: Γιατί η Blake Lively δίνει μαθήματα για το πώς να είσαι stylish στην εγκυμοσύνη

Είσαι μέλλουσα μαμά; Τότε κάντο όπως η Lively.
Έξι μέρες, έξι διαφορετικά outfit: Γιατί η Blake Lively δίνει μαθήματα για το πώς να είσαι stylish στην εγκυμοσύνη



Αν έχεις αναρωτηθεί γιατί βλέπεις παντού την Blake Lively τις τελευταίες μέρες, να τριγυρνάει σε red carpet εκδηλώσεις και να την απαθανατίζει ο φακός στιλάτη στους δρόμους της Νέας Υόρκης, τότε σου έχουμε την απάντηση. Βλέπεις, από τις 16 Οκτωβρίου που έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως εγκυμονούσα η Lively, δεν έχει σταματήσει να προμοτάρει το καινούριο της lifestyle e-shop, Preserve.

Η Lively έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και δεν έχει σταματήσει να μας ενθουσιάζει με τις στιλιστικές τις επιλογές. Με τελευταία εμφάνιση αυτή στο Angel Ball, φορώντας ένα υπέροχο μάξι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και ένα Thomas Sires παλτό, το οποίο μπορεί κανείς να βρει στο e-shop της για 500.00 δολάρια.

Η αγαπημένη μας εμφάνιση ήταν αυτή του περασμένου Σαββάτου, όπου η Lively απαθανατίστηκε να ψωνίζει παιχνίδια και μωρουδιακά είδη, φορώντας ένα υπέροχο μεσάτο Michelle Kim παλτό (589.00 δολάρια), Loup cropped top (120.00 δολάρια) και μία Michelle Kim μίνι φούστα σε άλφα γραμμή (264.00). Δίνοντας μαθήματα στυλ για εγκύους, η Lively συνδυάζει διαφορετικά prints στο ίδιο ντύσιμο και μπότες μέχρι το γόνατο σε 70s στυλ. Το ιδανικό look για να νιώθεις στιλάτη και όμορφη όλη μέρα, χωρίς να κουράζεσαι από το πολύ περπάτημα.

Την ίδια μέρα η Blake παρευρέθηκε στα εγκαίνια μίας γκαλερί, δημιουργώντας το απόλυτο chic ντύσιμο για κάθε μέλλουσα μαμά. Για άλλη μία φορά δοκίμασε το Thomas Sires παλτό, σε διαφορετικό χρώμα αυτή τη φορά, ΜMichelle Kim top (281.00 δολάρια) και μία μαύρη pencil Otis and Maclain φούστα (90.00 δολάρια) που αγκάλιαζε την κοιλίτσα της. Σίγουρα τα high heels της Blake δεν είναι και το πιο βολικό παπούτσι για εγκύους, για αυτό το λόγο αν θες να δοκιμάσεις το look της, επίλεξε ένα ζευγάρι ballet flats σε κόκκινο ή μαύρο χρώμα.

Λίγο αργότερα την ίδια μέρα, η Lively φόρεσε total Michelle Kim σύνολο και εμείς λατρέψαμε το παιχνιδιάρικο print με τα κουταβάκια. Το ασπρόμαυρο σύνολο, συνδύασε με ψηλές χρυσές γόβες που το έκαναν να ξεχωρίζει.

Δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε το υπέροχο printed Lindsey Thorburg μαντό, το οποίο παραπέμπει σε παραδοσιακές περουβιανές φορεσιές. Ένα trend που θα δούμε πολύ τις ερχόμενες σεζόν.

Όπως είπε και η ίδια «Είμαι ενθουσιασμένη που μπορώ να παίζω με τα ρούχα του Preserve.us. Λάτρεψα τόσο πολύ το παλτό των Michelle Kim, που το παρήγγειλα και στα 3 του χρώματα για τις πελάτισσες του Preserve!»

 

Πηγή: dailymail.co.uk