Δημιουργικοί τρόποι για να ανακοινώσεις ότι είσαι έγκυος

Δημιουργικοί τρόποι για να ανακοινώσεις ότι είσαι έγκυος



Έμαθες ότι κυοφορείς και ψάχνεις διαφορετικούς τρόπους για να το ανακοινώσεις είτε στον άντρα σου είτε στην οικογένειά σου; Ήρθες στο κατάλληλο μέρος. Εδώ θα βρεις πέντε δημιουργικούς τρόπος για να κάνεις την καλύτερη έκπληξη! Φυσικά καλό είναι να βιντεοσκοπήσεις τις αντιδράσεις γιατί σίγουρα θα γελάς και θα κλαις ταυτόχρονα από συγκίνηση όταν ξαναδείς το βίντεο στο μέλλον. Δες τα βίντεο και φρόντισε να έχεις μαζί σου χαρτομάντιλα γιατί σίγουρα θα κυλίσει ένα δάκρυ...

Θέλεις να το ανακοινώσεις πρώτα στον άντρα σου; Κάν'το όπως η κοπέλα του βίντεο. Τον πήγε σε ένα photobooth να βγάλουν μερικές φωτογραφίες ενώ κρατούσε ένα σκουφάκι που έγραφε "baby". Εκείνος δεν το είχε δει και στη μέση των φωτογραφιών του το δείχνει. Η αντίδρασή του είναι απίστευτα συγκινητική!

Ένας τρόπος για να το ανακοινώσεις στην οικογένεια είναι να φτιάξεις ένα βίντεο με όλα τα παιδικά χρόνια από τα ξαδέρφια, ανίψια, εγγόνια και στο τέλος να φανερώσεις ότι περιμένεις παιδί όπως σε αυτό το βίντεο.

Σε μια γιορτή όπως είναι τα Χριστούγεννα όπου θα είναι και οι δύο γονείς σας μαζί (έτσι δεν θα υποπτευτούν και κάτι) πείτε τους να βγάλετε μια οικογενειακή φωτογραφία. Αντί για φωτογραφία τράβηξε κρυφά βίντεο, πάρτε πόζες, μετρήστε ανάποδα και ανακοινώστε ότι θα κάνετε παιδί! Οι αντιδράσεις θα είναι σίγουρα καλές όπως και στο παρακάτω βίντεο.

Προτιμάται την παντομίμα; Ακόμα πιο εύκολο! Βάλε τον άντρα σου να τραβάει βίντεο, και κάνε εσύ την παντομίμα. Φρόντισε η πρόταση να αποκαλύπτει ότι είσαι έγκυος. Ίσως και κάποιοι να μην το πιστέψουν στην αρχή όπως έγινε και στο βίντεο.

Τέλος, μπορείς να κάνεις κάποιο δώρο στους γονείς, να κρύψεις μπαλόνια μέσα σε αυτό μαζί με ένα σε σχήμα μωρού ή απλά να γράφει "baby" πάνω. Η γιαγιά του βίντεο ξετρελάθηκε πάντως!